5 kapı megane hic hoş değil bence
leon belki olabilir ama en azından şimdilik tek kapı tercihim
Printable View
5 kapı megane hic hoş değil bence
leon belki olabilir ama en azından şimdilik tek kapı tercihim
Yeşil,Turuncu falan gibi bir renkte Megane Coupe DCI 2.el,servis,kolay modifiye edilebilirlik yönünden tercih ederdim. Birde 1.6hdi Citroen DS3 bakabilirsin.
3.16ci akşam gazla uzun vade binebilirmiyim acaba fiyatlar fena değil yada daha modelli 1.18 falan?
Aksam değil alsam olacak edit yapamadim
Meg Coupe dizeli sıfır alıp 1 yıl bindim, kesinlikle tavsiye ederim. Aracın oturaklı duruşu arkadan görüntüsü gerçekten hoş. H&R yayla ideal oluyor yükseklikte.
sizin tercihlerinize en uygun megane coupe fikrimce.
Coupe bende de agir basmaya başladı ama ds3 de ilgimi çekiyor 42 ye dizel otomatik buldum bi bakacagim
Kia Pro Cee'd çok güzel bir alternatif bence tüm bu listedekilere.
Connecting site...
Connecting site...
Pro ceed fiyat ve motor olarak güzel alternatif ama piyasası çok yavaş meggyye gore. Ama yine de piyasasına gore uygun bulursam değerlendireceğim
Ben de a3 ü satıp meggy coupe alsam mı diye düşünüyorum. Herkes Audi den inip renault alınır mı diyo. Ama unuttukları bişey var. Benim araba 11 yasında alacağım megane max 3 yasında olcak. Edc günbatımı kırmızısı cam tavan bi-xenon düşünüyorum. Karar konusunda bana da yardımcı olabilir misiniz? hatasız istiyorum. Kaç liraya kadar alınır?
imzama bakabilirsiniz megane ım satılıktır ilk sahibiyim
Renault gibi bir arabaya kırk defa mitoyu tercih ederim. Şimdiden hayırlı olsun :)
Edc cam tavan meg dci keyiflidir
Elektronik yeşil de çekicidir , tavsiye ederim..
Mito cidden daha bir kalbe hitap ediyor..
Mantık mı duygu mu?
Elektronik yeşil veya günbatımı kırmızı cam tavanlı Megane iyidir, sorunsuz sıkıntısız ekonomik bir araba..
Biraz daha tarz olsun der ve 2. el yavaşlığı dert edilmez ise Mito..
Kısacası Megane mantığa, Mito kalbe hitap ediyor. Ben Mito seçerdim sanırım, cam tavan spor paket + bonus Alfa ruhu..
Yorumlarıniz hepsine katılıyorum zaten benim kararsızligim da o. Mantık mi duygu mu? Megane alirsam mito hep aklımda olacak gibi hissediyorum henüz yasimiz gençken vur kırbacı mitoya diyorum
megane gt line fena olmaz. Hem kısa vade binecekmişsin. Meganın ikinci eli daha kuvvetli
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
hangisini gidip bakayım?
2. secenek en mantıklısı duruyor. xenon ve deri koltuk artısı var
fıstık yeşili lambo yada gt3 türevi birşey olmadıgında binilecek gibi değil cok uzun kullanmayacaksan hele satması ayrı yorar adamı. mustafanın dediği gibi 2.si en mantıklı olanı
hatta
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
color edition ama sunroof var
Connecting site...
evet en iyi o duruyor ama 42den aşağı inmiyor sahibi
yeşil olanda on ve arka tamponda boya varmış o da 39.5 gibi bırakacak sanırım rengi hoşuma gitti ama deri koltuk yok
DOD -
DOD da ds3 var dizel otomatik 43 e bırakıyorlar bu da çok fena aklımı çeldi üstelik otomatik
seat leon 1.6 tdi 2010 2011 modellerede bakabılırsn.
Bu C30 fena değil gibi yaşı var biraz ama km orta derecede, +Lancia Delta' fiyatları ne durumda şuan bilmiyorum ama alternatif olabilir gene.
Connecting site...
beyler beyaz megane hb var dizel otomatik 2012 model 44 e bırakıyorlar
coupeyle hb arasında kaldım dizel otomatik olmasından dolayı hb mi tercih etsem?
Bende şimdiye kadar hep tek kapı kullandım ama artık ıstanbul da manuel kullanılmaz hale geldi coupe 'nin edc li olanlari daha pahalı olduğu için 5 kapıya yöneldim