bende benim telefon kafayı yedi sanıyordum demek internetinde anasını bilmemnaptılar 3g yok nerdeyse 2 saattir edge gozukuyor ama whatsapp mesajı bile gitmiyor
Printable View
bende benim telefon kafayı yedi sanıyordum demek internetinde anasını bilmemnaptılar 3g yok nerdeyse 2 saattir edge gozukuyor ama whatsapp mesajı bile gitmiyor
izmirde avea da tırt doru düzgün iletişim sağlanamıyor diğer operatörleri bilmiyorum
kimi yerlerde su da yok diyolar aq.
esenyurtta elektrik yok telefon yok,amk mahrumiyet bölgesindeyiz sanki....
Ümraniye istanbul yine gitti elektrikler
30 tane balığım öldü sizin keseceğiniz elektiriği!!!!!!!!!! Ümraniye
Çamlıca'da da iki gibi gelip üçte gitmişti şimdi tekrar geldi. Tüm akşam böyle gel gitler sürmese bari.
bir yerleri çok pis boşalttılar ama nereleri bilmiyoruz :D :D :D
Ankara ne durumda acaba?
izmir de butun gsm op.leri pert.
çalıştığım kurumun jenaratoru de iflas etti.
ups ten telefonu sarj ediyorum.
yakın zamanda NÜKLEER SANTRALin önemini vurgulayan açıklamalar duyucaz gibime geliyor .
Türkiyede görücü usulü evlilikler artacak
senden elektrik aldım deneyebiliriz değil, mum ışıışığında gördüm evlenelim trendi başladi.
Elektrik alıyorum lafi tarihemi karışıyor ?
Izliyoruz:)
Ağlancak halimize iğrenç espriler vol 475860271
Ataşehir de şimdi geldi sabah 10.30 dan beri yok. Paramızla rezil oluyoruz ameke.
Balıkların ölme nedeni su sıcaklığıdır. Bazı balıklar belli su sıcaklıklarında yaşarlar
ankara varlık mah. yeni geldi..
Ankarada bi çok bölgede gelmiş
Elektrik kesintisinin içinde çok karanlık işler var diyorlar.
Gene sizlerde sadece elektrik gitmiş.Bizde üstüne bir de su gitti 10ar dakika arayla geldiler yarım saat önce..Hakkaten fena rezillik 3. dünya ülkesi olduk..