Besiktas off :( haberlerde 8 de heryerde gelmis olacak diyorlardi.
Printable View
Besiktas off :( haberlerde 8 de heryerde gelmis olacak diyorlardi.
Sivas'da gitti geldi yine . İnternet çalışmıyor şimdi de telefon zor şarj oluyor
Youtube'a girebilen varmı ?
T
Avrupa bizi kovmus aga ne avrupası ya sizden elektrik alanın diye kufur basmışlar: )
Bizde geldi gitti
O sigorta işte bizim tabirimiz ile sistemden Çıkma tüm santralleri devreden çıkarıyor çünkü dalgalanma kesilmez ise bu senın evinde fişi takılı olan herseye Hatta ve hatta bizim. Enerji ürettiğimiz santrallere. Dahi zarar. Verir bide. Tek sebeb bu degil ki örneğin bu olay. Gece yaşansa bu kadar millet zarar görmeZdi. Sadece sabaha kadar halledilirdi Ki bi kaç kez oldu bu dalgalanma olayı fakat yük terzileri aktif halde iken ( Yük tevzileri sanayiler oluyor mega fabrıkalar veya enerjinin aşırı çekildiği yerler) inanin. Sisteme. Almak. Cok zor hatta bu işin yedek sistemi dahi var ama oluyor yani
Bursa da da gelmişti gitti tekrar
Ben. Senin anlattigini. ANLAMadim?
Her kafadan ses cikiyor kesiti ile ilgili dogru sonucu zor öğreniriz, firsat bilip yalan haber yayanda çok
elektrik konusunda biraz bilgisi olan birisi bile boyle bir kesintinin sadece kasitli olarak yapilabilecegini bilir. Bu kesinti kasitli yapilmistir, ama hangi maksatla yapildi bir sekilde cikar ortaya.
Elektrik gelir gider de bu ülkenin haysiyeti ne olacak? Eli silahlı teröristler ülkenin savcınısını ele geçirmiş öldürmekle sokakları savaş alanına çevirmekle tehdit ediyor. ülkemizin eli kolu bağlı. buyrun size yeni Türkiye..
brazzers a giremiyorum girebilen var mı
turkcell kullanıcısıyım ve doğru düzgün arama yapamıyorum. bir türlü düşmüyor gündüzden beri. benzer sıkıntı yaşayan var mı?
Üyeliği at özelden bi deneyim gelip gidiyor burda ;))
Urfa'da sabah 10dan beri elektrik yok. Uyuyordum şarj aleti bozuk diye kopardım şarj aletini ben az zararla atlattım. Bi ton fabrika ne yaptı acaba hiçbirşeyden haberimiz olmuyorki radyo telefon herşey gitti. Cumhurbaşkanı Örtülü ödeneği Aldı kaçtı sandım bi an hala bi açıklama görmedim televizyonda haberleri izleyen var mı
Savcıyla ilgili konuyu neredeyse sosyal medyadan bile takip edemedik. Sonra yayın yasağı geldi. Zaten elektrik yok. Haberlerde ben bir şey göremedim. Paranoyak olduk valla.