Rize eskişehir bursa samsun Trabzon kütahya kocaeli baya türkiyenin genelinde yok sanki
Printable View
Rize eskişehir bursa samsun Trabzon kütahya kocaeli baya türkiyenin genelinde yok sanki
s2000 meeting konusunda arkadaşin ustune cok gittik galiba
Ajans olarak bütün işlerimiz kaldi, üretim yapanlara Allah sabir versin.
Gelişen Türkiye için normal durumlar bunlar. Ülkemiz gelişiyor, büyüyor. Bunlar normal şeyler..
15 tane CNC tezgah yatıyor şu anda.. Benim zararımı kim karşılayacak??
elektirik kesintisi bana vurmadı ofisin jeneratörü var :D
Satılık pikaçu var s2000 le takas olur
Secim calismaai varda bizimmi haberimiz yok
jenaratörsüz fakirlermi var aramızda bizde elektrik var yazısı aradı gözlerim bulamadı
:D
bu msj jenaratörlü ortamdan yazıldı
jeneratör faturası fotoğrafı bekliyoruz..:D
gecen senede bugun bu saatte gitmis elektrik ilginc. saatleri ileri alma meselesindenmi kaynaklaniyor acaba
Siber saldırı ihtimali ?
kanka hürriyetin yalancısıyım ole yazmıs adamlar :hehe:
ofisin oldugu 8000 m2 depoda ve komik ama koca sanayi sitesi içinde zırt pırt elektrikler gidiyor gecen karda 2gün yoktu mesai saatleri içinde 700 liralık mazotu yedi hyundai i10 büyüklüğündeki jenaratör :D
Aksama kadar gelmeme ihtimali nedir? Ulkece amish e donecegiz.
Jenerator mu lazim, yoksa jeneratorunuz mu arizali dogru adrestesiniz :) firmamiz hizmetinizdedir. (Kriz cincede firsat demekmis ) :D
Herkesin aklina kediler gelmis nedense :D
ofisin oldugu 8000 m2 depoda ve komik ama koca sanayi sitesi içinde zırt pırt elektrikler gidiyor gecen karda 2gün yoktu mesai saatleri içinde 700 liralık mazotu yedi hyundai i10 büyüklüğündeki jenaratör :D[/QUOTE]
oha çok yakıyormuş :D mazot mu pahalı yoksa? kafam karıştı :p
bizim ofistede şu anda kallavai bi jeneratör çalışıyor ada vapuru gibi ses var alette ne yakıyor merak etmedim değil:)
Yuksek Gerili Hattinda Kopan Teller Sebebi Ile 38 ilde elektrik kesintisi olmustur olayin hemen ardindan Sakaryadaki Tedas'tan havalanan Helikopter Ile Arizaya En kisa Surede Mudehale Edilip Elektrik Verilecektir.