Otelden çıkmadan telefon ipad laptop herşeyi şarj edeyim bare :D
Printable View
Otelden çıkmadan telefon ipad laptop herşeyi şarj edeyim bare :D
Teiaş kaynaklı sıkıntı var dedi 186 yı aradığımda, tam facede 63owen Mehmet'in durumuna yorum yazdım elektrik geldi :D
ege bolgesinde ariza olup trabzonda elektrigin gitmesi vs garip seyler koca ulkeyin elektrigi tek hat beyler sanirm
akşama açıklamalar başlar elektrik artık yetmiyor bakın nükleer santral ne kadar elzem diye...
Mart bitiyor sanırım kediler tenha yer arıyor.
oha çok yakıyormuş :D mazot mu pahalı yoksa? kafam karıştı :p
bizim ofistede şu anda kallavai bi jeneratör çalışıyor ada vapuru gibi ses var alette ne yakıyor merak etmedim değil:)[/QUOTE]
sabah 8 aksam 6 tam zamanlı 80-90 litreye yakın yiyor. birazdan giderler bizdede takviye mazot için yakalarsam ogrenirim tam neti:D
Batman'da da elektrikler kesik, çok garip bir elektrik dağıtım sistemimiz var.
Iphoneculara Allah sabır versin. %64 kaldı her an bitebilir. (Yazarken 63e düştü)
Bizim jeneratör saatte 30 litre yakıyormuş :D
bakan yıldız terör ihtimali azmı çokmu söyleyemem demiş oha
Emp saldirisi olmasin :D
Bizim jenerator batarya gibi 21 kg ağırlığında mazot derdi yok :D
Bir merkez trafoya sıçmasın :) :) :) :)
erzurumdada yoktu bi saattir şimdi geldi
Person of interest samaritianin oyunu bunlar :hehe:
Silivri bölgesi için şu an elektrikler geldi.
napcaz simdi ben sabah kalkip ders calisirim diyordum yohhh.
Nuklere gecmek icin sebep yaratiyorlar rahat olun amk bu ulkede greenpeace filan yokmu olsada yandas tv ler gostermez.Amk sanki nuklere gectikmi ucuz kullanicaz yine doguda yataktan resistans yyaparlar bizde burda kombi kis lamba kapa amk...
gece elektrik talebi düşüktü. çok az talep vardı. gündüz olduğunda talep arttı ve türkiye genelinde arıza olmus.. Açıklamaya gel bakanın..
Boyle bakanin....
enerjı bakanı bırının akrabasıydı burdan :D
Bakan baka kalmis..
Soyle 1 ay felan gelmese, bataryalar bitse, kimse internete sahibindene girmese, araba fiyatlari biraz dusse :D
birtek vanda varmis elektirik.
Siber saldirida olabilirmis. Sistem çöktü demis pek sayin bakanimiz.. bunlarin boyle durumlar icin b planida yoktur..
bakan japon olsaydı şuan yas vardı
Tamam vericez 400'ü. Aç hadi :D
Biri şu bakana bi baksın yahu !!
trafoya bufalo girmiş sanırım ya da seçim öncesi antrenman yapıyorlar :p
Çorluda gitti ama yarım saate geldi ulan yoksa bizi ülkeden dışladılarmı :o
Yayımız hazır kılıcımız hazır tüfeğimiz hazır artık zombiler gelebilir :D renk gelsin azıcık
Hondalarin jeneratörleri varmis vtec aciyormu onlar
Arabasi elektrikli olanlar ne yapacak.. hiç onlari dusunmuyorlar...
Panik yok, seçim çalışması. :D