Allah rahmet eylesin :(
Printable View
Allah rahmet eylesin :(
ayný yolda yený kasa c mercedes le de ölen oldu.her hafta bu tur büyük kaza oluyor.ölen arkadaþýn aýlesýne sabýr :(
Allah rahmet eylesin çok üzücü olay.
Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaþa çok üzücü. yaralý olan arkadaþada bi an önce saðlýðýna kavuþmasý dileðiyle. bu yolda galiba bi tanede beyaz evo kaza yapmýþtý süren arkadaþ vefat etmiþti yoksa yanlýþmý hatýrlýyorum
vefat eden arkadaþa allah rahmet eylesin
yaralý arkadaþada acil þifalar dilerim
bizlerin etten ve kemikten
arabalarýnda tenekeden olduðunu unutuyoruz malesef
allah yardýmcýsý olsun
allah rahmet eylesin, ahmete de büyük geçmiþ olsun :(
Oyle yarýþ makas falan haber siteleri abartmýþ biraz. Arkadaþlar hep beraber oturup kahve içerken kalkmýþlar counter oynamaya gitmek icin. Oraya giderken olmuþ kaza. Hýz oyle 160-170 falan olamaz + Ahmet bilinçsiz adam degil. Gazlar basar arabayla da ayaðýný çekmesi gerektiði yeri bilir. Bi golf 5 arka tamponuna vurdu bu da savrulup once Toyota'ya sonra palmiyeye vurmuþ. Hastane önünde duydugumuz Þekil bu.
Vefaat eden arkadasa rabbimden rahmet, yarali olanada rabbimden sifa dilerim,
Rahmetliyi taniyanlarin ve ailesinin basi sagolsun :(
Allah rahmet eylesýn
hastahanedeký olan arkadasýmýzada acýl sýfalar
Vefat edene arkadaþa Allah rahmet eylesin ailesine sabýr versin, yakýnen tanýmasamda selamlaþmýþlýðýmýz vardý, Ahmet'e acil þifalar akþam konuþuyordu durumu iyi denildi en kýsa zamanda aramýza döner iþallah
fotoðraflar çok net deðil ama arka tampon düzgün duruyor, acaba sað köþeden falan mý taktý acaba, bu þekilde bir savurmaya neden oldu?
hayatýný kaybeden arkadaþýmýza Allah'tan rahmet, kalanlara sabýr dilerim. yaralý arkadaþa acil þifalar, inþ Cumhur gibi yeni bir mucizeye þahit oluruz.
Çok büyük kaza olmuþ. Allah rahmet eylesin ölen arkadaþa. Yaralý arkadaþa da Allahým acil þifalar versin. Allah korusun hepimiz biniyoruz böyle arabalara.
Facebookda gördüm sabah ölen arkadaþa allahtan rahmet diliyorum. Yaralý arkadaþýmýz da bir an önce saðlýðýna kavuþur inþallah.
Allah rahmet eylesin ... Hastanedeki arkadasa da Allah sifa versin :(
Geçmiþ olsun...
Netten okuduðum kadarý ile baþka bir araç "golf" arkasýndan çarpýp aracý savurmuþ, Hayatýný kaybeden Allahtan rahmet geride kalanlarýna sabýr dilerim.
Allah acýl sýfalar versýn hastanedeký arkadasa vefat eden arkadasýn ailesine Allah sabýr versin ...
Arkadan vs. Carpma olmasinin imkani yok arkadaslar dun twitterda biri kaza yerinden canli resimler yollamisti araba on kapilardan arkaya kadar tertemiz
Ben arabayi canli gordum arkasinda darbe yoktu
Sol arka jantinin boyalari cikmis,ama done done birsey cikarmis gibiydi.Diger aracin lastigi olabilir ama ne arka tamponda nede sag-sol camurluklarda ben baska bir arabanin boyasini falan gormedim.Umarim suclusu kimse bulunur.
Carpma hizida 100km/h dan fazla degildir bence, 180 falan olsa arabanin parcasi bulunmaz.
Arkadan çarpma isi konusunda net bilgimiz yok. Buyuk bir darbe olup olmama meselesi degil zaten. Kaza yerinin hemen Karsi þeridinde çevirmede Ahmet'in kardeþini polis çevirmiþ. Tam evrak Kontrolü bitip hareket ederken Karsi þeritte Ahmet kaza yapmiþ. Hastane önünde bu sekilde anlatýldý olay. Bi golf 5 Çarptý denildi ama yandan mi arkadan mi o belirli degil.
Ýddiaya göre, Ahmet Börk yönetimindeki 01 AB 369 plakalý Otomobil ile , Ercan Bülbül yönetimindeki 01 AGM 68 plakalý otomobil ile yarýþmaya baþladý. Ahmet Bör, yarýþtýðý otomobilin sol arka tamponuna çarpýp direksiyon kontrolünü yitirince savrularak refüjdeki palmiye aðacýna çarptý...
Baþka býr iddia daha var...Ahmet'ýn diðer arabaya carpýp kontorolunu kaybettýgý yonunde...
Allah rahmet eylesin.
Kaza tabiki olabilir ama þu arabalarý hýzlandýrmadan önce durdurabilecek þeyler yapsak keþke.
Allah mekanlarýný cennet eylesin. Böyle haberler son zamanlarda artmaya baþladý insanýn arabaya binesi gelmiyor artýk..
Allah rahmet eylesin çok üzucu bir durum. Yaralý arkadasta saðlýðýna kavusur insallah.
Habercilikte yeni moda bu zaten. gir facebooka bizak bak sonra uygur biseyler.
Allah korusun bizimde basimiza bi kaza gelse yapacaklari haber ayni.Bide video bulurlar eskilerden.Bakin gece yaris yapýyormus diye.
Allah rahmet eylesin, üzücü bir durum..
Valla tanimam kendilerini ama haberler gercekten cok sinir bozucu ve sacma.Iddiada bulunuyorsun tamam ama sallama bari
vefat eden arkadasýn ailesine allah sabýr versin diðer arkadaþada allah acil þifalar versin inþ en kýsa sürede burada görürüz kendisini
Allah rahmet eylesin yaralý arkadaþa da Allah acil þifalar versin bundan sonra onun için çok zor sonuçta Arkadaþý yanýnda vefaat etmiþ çok kötü bi vicdan azabý Allah kimseye yaþatmasýn
Ahmete Allah acil þifa versin hayatýný kaybeden kardeþimize Allahtan rahmet dileyelim ailelerine sabýr..Dikkat etmeliyiz þehir içinde olacak kazalar bazen çok daha kötü sonuçlar doðurabiliyor..
Cok aci allah kimsenin basina vermesin boyle bir olay olen arkadasimizin mekani cennet olsun inþallah.....
Allah yardýmcýlarý olsun vefat eden arkadaþa allah rahmet eylesin.Araç kullanýrken 2 kere düþünüp 1 kere gaza basalým.
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabýr versin.
Ahmet Yoðun Bakýmdan Çýkmýþ, Durumu Ýyiymiþ Çok Þükür. En Kýsa Zamanda Saðlýðýna Kavuþman Dileðiyle Kardeþim ..
O haber sitelerinin ciddiyetine sokayým ben! Yazdýklarý plaka Toyota'ya bile ait degil ki..
Ölene rahmet eylesin rabbim, yaralý olan arkadaþa acil þifalar.
vefat eden arkadaþa allah rahmet eylesin, yaralý olan arkadaþa allah acil sifalar versin...
bizim oralar geçmiþ olsun süratlýymýþ anlaþýlan