10k Shutterda olan Canon 600dm var.
18-55 lens var yanında.
Makinemi satıp Gopro hero almayı düşünüyorum.
Sizce değer mi?![]()
10k Shutterda olan Canon 600dm var.
18-55 lens var yanında.
Makinemi satıp Gopro hero almayı düşünüyorum.
Sizce değer mi?![]()
500-600 e taksitle go pro alsan
2 ayrı makinen olsa
ikisininde yeri ayrı olsa
ayrı ayrı kullansan
tabi yine de sen bilirsin
888 tane go pro cıkardılar bence hepsi de aynı görevi görüyo al bitane bütcene göre sonucta profesyonel birşeyler yapmıcaksın bu el kamerası ile vur kır parçala
hayırlısı olsun kardesım .
Sj4000-5000 is gorur bence![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hocam gopro ne için kullanılacak?Bence sj4000 de iş görür bir alet yani kameranızı satmamanız için diyorum.
gopro hero 1 ve 2 den vazgeçin çünkü parça teğmini ve elden çıkartma sorunları başladı 3 ve 4 çıktığı için azcık paraya kıyıp gopro 4 alın black edition ben 1 ay oldu alalı çok memnunum
SM PERFORMANCE
hero 3 tavsıye ederım
www.honda-tech.com
Aliexpress.com : Buy Original Oneplus one Case Flip Leather Case For Oneplus one phone, Flip Case Cover, Leather Case For oneplus one plus one OPO from Reliable case cheap suppliers on Just 4U | Alibaba Group
Xiaomi Yi Kamera Test Edildi Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
sj4000 veya xiomi yi boşver goproyu pro çekim yapmıyacaksan. ayrıca soruna gelecek olursak ciddi pişman olursun
ikisi farklı şeyler sanki ?
bitane sj4000 alıp denersin, baktın hoşuna gitmedi satarsın geri, hoşuna giderse de go pro alırsın![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)