kar yok bol yağmurlu sağanak : ))
Printable View
kar yok bol yağmurlu sağanak : ))
aldık opel astra opc yi bizde yetişirsek katılırız. Olmadı haftaya katılırız.
Arkalarda kalmasın
Benle birlikte 5 ve + araliginda arkadaş gelcez ztn Konuda yazan arkadaşların çoğunu tanıyoruz tanışıyoruz, baska gelmek isteyen varsa buyursun gelsin tanışmış kaynaşmış oluruz fotoğrafçı arkadaşlar da var ortamda ztn güzel kareler de Çekilir
nü fotoğraf çeken var ise gelmek istiyorum :D :hehe:
Abi bende katılmak isterdim ama yarın Fethiye'ye gidicem haftaya dönücem. İlerleyen haftalarda tekrar böyle bir organizasyon olursa katılmak isterim, size iyi eğlenceler :)
12 de bulusun :D
+1 benide yazın :)
arkadaşlar bende +1 le gelıyorum:)
+2 benle gelen var daha olur :)
Forum isyanlarda pazar günü :) yarında ege rallisi start alcak sanırım ordan :)
Rally cilere selam olsun deriz ozaman :D
https://www.facebook.com/events/907705622605648/
Anasayfaya bakın der susarım :heyoo: aşağı tokyo lu şahincilerden selam olsun.
İkea'nın en hücra köşesinde buluşalım sessiz sedasız miss gibi:) Pazar 11:30da görüşmek dileğiyle dostlar:D
Up to date
Berkay gidicek misin?
ben istanbula döndüm acil şekilde , affımı diliyorum listeden adım silinrse iyi olur.izmir 6 senede çok değişmiş kordondaki o köprü bloklarını anlamadım anasını bellemişler oranın yazık cidden
Yarın saat 11:30 da oradayız herkesi bekliyoruz iyi geceler ;)
Gelen arkadaşların ayağına sağlık çok uzun olmasada vakit geçirebildik:)
Fotograflara noldu :)
Beyler şöyle gözünüze çarpan fotoğraf çekilebilecek yerlerden söyler misiniz...:)
Bornova aşık veyselin otoparkının arka tarafı güzel açık hava tiyatrosuna doğru giden yol, ayak üstü bir kaç poz almıştık mükemmel olmasa da güzel fotoğraflar çıkmıştı :)
2.sanayi ağaçlı yolda yaşar üni nin hemen yanı eski şeker fabrikasıydı galiba orayı bi araştır can abi :)