7.640.369 buda benden gelsin
Printable View
7.640.369 buda benden gelsin
7.640.375....
inş gereken yerler anlar bunları
7.640.380
sabah losev'e kurban bagisinda bulundum ama genede tiklayalim :)
allah kabul etsin...bilmiyenler icin solıyım...
loseve yapılan kurban bagısları izmir pınar tesislerine gonderiliyor.pınar gonderilen bagıslar karsılıgında kloseve bir nevi hesap acıyor.bu hesaptan tum yıl boyunca losev bunyesindeki hasta ve ailelerine et, sut, sut urunleri, peynir vs....birsuru malzeme gonderiliyor...yardımda bulunan herkeze cok tesekkurler...
7.640.387 de benimki
7.640.389...........
7.640.383
arkadaslar losemelı ınsanlar ayrı bu ulkede 6 mılyon engellı var ve bu ınsanların 4 mılyonu eve mahkum yasıyor.sadece ıstanbulda 2 mılyon engellı var eve mahkum dısarı cıkamayan cunku yapılanlar oyle yetersızkı.evlerınden neden cıkamıyor bılıyormusunuz cunku yollar sandalyeyle dolasmaya musaıt degıl kaldırımlar yok dusunun 2008 yurdum ulkesınde yasıyosunuz engellısınız en basıt mc e gıttınız yemek yedınız tuvalet alt katta merdıven var veya gectınız karsıya mısal etılerde gırdınız bı yere yedınız ıctınız el yıkayacaksınız lavabo ust katta cıraga gıt kapılardan gecemezsın.yolda tek basına dolasamazsın cunku rampa dıye bısey yok kı cuma gunu camıye gıtmek ıstedınız.gıdemezsınız koca merdıvenler rampa yok anca karga tulubla cıkıcaksın yanı arkadaslar bu ulkede lafa geldıgınde hersey o kadar guzel muntazam yuruyuyorkı sanırsın hersey kusursuz ama gercek hayata dondugunde hıcde ole gorundugu gıbı degıl.bugun engellılere yardım edelım losemelı ınsanlara faydalı olalım dıe yardım toplanıyor.bu yardımlarla sandalyeler alınıyor ama o sandalyelerın hıc bırını dısarda kullanamıyorlarlar sabıt cunku yan dayanakları sabıt cıkmıyor ayakları sabıt hıc bısey sıgmıyor.aldıkmı aldık verdıkmı verdık oluyor adı.bı kac zamandır sıtede engellı ve losemelı haberlerı verılıyor ıbret olsun ornek olsun dıe.ben bır engellı olarak bır bırey olarak kendı ulkemdede arabam olmadan kımsenın yardımı olmadan aynı yurtdısında yasayan engellılere ne ımkanlar olanaklar saglanıyorsa kendı memleketımde bunu yasamak ıstıyorum.saygılar
7640390 :icon_tup:
Allah yardımcıları olsun.
7.640.401.....
7.640.408
erdem eyvallah vesile olduğun için
sonuna kadar arkanizdayiz
7.640.428
7.640.432.........................
7.640.433 buda benden
Tıkladım..
7.640.645
7.641.600
Allah yardımcıları olsun,şifalar versin inş...umarım yardımımız dokunur. konu için tşk ler..
Tıkladım
7.642.012
7.642.033
up