Vodafone şöyle min 500 dk 50 sms 2 gb interneti olan paketi var mı? Azami bunları karşılasın üstü olursa da iyi olur fiyat olarakta 30 tl yi geçmesin. :D :D :D
Printable View
Vodafone şöyle min 500 dk 50 sms 2 gb interneti olan paketi var mı? Azami bunları karşılasın üstü olursa da iyi olur fiyat olarakta 30 tl yi geçmesin. :D :D :D
1000 sms i alsalar 500 yapsalar konuşmayı 750 :D ne güzel olurmuş. Neyse artık en iyisi senin söylediğin tarife o zaman.
Vodafone nin sabit bir pakedi yok ki tam avantajlı kampanya buldum deyip geçiyorum 4 ay sonra bitiyo geçirmeceler başlıyo
G2 kullanicisiyim bi avm de calisiyorum, sehrin gobeginde avm. 2 gun oldu avea ya geceli isyan ettim. En kisa zamanda geri vodafone donecem
4 gb net yetmiyor tcell.den voda gecmek istiyorum en uygun tarife nedir
Aylik 1000 dk konuşma yeterli benim.için net 5 veya 6gb gerekli
turkcell kullanıyordum 9-10 senedir kazıklanmaktan bıktım vodafone geçtim çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım
Sene olmuş 2010 küsür 4G ihalesi yapılacak önümüzde ki aylarda, hala telefon çekiyor-çekmiyor muhabbeti yapıyorsak zaten sonuç ortadadır sanırım..
Bu arada 13.senem avea'da yani aria hala sim kartım )) Önermiyorum, geçersem numaramla vodafone'a geçerim..
Paket olarak tabi kullanıma bağlı ama aylık; 29tl BAL500 denen paket 500dk. konuşma-2GB internet-5000SMS (neye yararsa) içinde mevcut..