Big mamas hamburgerde tavsiyemdir.
Printable View
Big mamas hamburgerde tavsiyemdir.
Burger King lerin şu ana kadar gördüklerimin tamamı, Mcdonalds lara göre hijyenden çok çok uzak ve hizmet kalitesi sadece 10 da 1 i
Ama gel gelelim Mc in et i çok çok kötü yenicek gibi değil .
Nasılki BurgerKing şikayet üzerine patatesini değiştirdiyse MC inde etini değiştirmesi lazım..
Mc'in eti lastik gibi BK eti daha iyi. Patateside adam etmişler sonunda Bk'de
Uzun zamandır yemiyordum 3-4 gün önce gittim Smokehouse çıkmış yeni sandım ama bayadır varmış :) güzeldi beğendim.
2 tarafında etleri o an pişirilmediği için al birini vur ötekine aslında :)
En güzel hamburger yemek için steak house veya işi hamburer yapmak olan yerlerde yemeli.
Virginia Angus bu konuda inanılmaz başarılı
Burger sosları hariç hiçbir malzemesinni ne marka olduğunu söylemiyor. Nerden alıyor güvenlimi vs hiçbir bilgi yok.
Mcdonals hepsinin tedarikçisini söylüyor, ayırca gıda analizlerini falanda veriyor. Çok canım çektiyse, mcdonalsdan yerim yiyecek olsam
Valla MC'de hamburger değil de kahvenin yanına elmalı kek gibi bir şey satıyorlar galiba . Bazı yerleri yemyeşil küflenmişti resmen götürüp de göstermedim.
Çok nadir gider yeriz oralarda burger ve mc olarak. Genelde tercihim bildiğimiz yerlerde et döner köfte pide yemek .
Burger King Ankara 7.cadde de geçen yaz yediğim whooper menü sonrası gıda zehirlenmesi geçirdiğimde şikayetvar.com a gün, saat, servis yapan eleman isim bilgisine kadar giriş yaparak konu açmıştım. Burger King müşteri hizmetleri beni çaldırıp kapattıktan sonra sitedeki şikayet konumu yanıtlandı olarak cevaplandırdı. Komik bir müessese, ben kimseye tavsiye etmiyorum.
Şikayetvar.com a konu açabilirsin, burger king müşteri hizmetleri o sitedeki şikayetleri okuyorlar fakat sana geri dönmüyorlar. En azından mağduriyetini paylaşırsın.
Burger da eski lezzet yok yada bana öyle geliyor. Big Bang son zamanlarda yediğim en güzel burgerdi.
Urfa o bakımdan iyi, çoğu yerde et kötü değil zaten onun dışında en iyi et döner 7 lira tavuk 4 lira. Normalde Ankarada hayatta tavuk döner yiyemezken burda yiyebiliyorum.
öğlen bk da haburger yanına 8 li soğan halkası istedim kutudan 7 adet çıktı. ayrıca meşrubat kalitesi çok kötü. daha fazla kar edeceğim diye şurup oranını kısıyorlar.
Cevahir Avm içerisindeki şubesi kadar rezil bir şube yok sanırım , ne zaman gitsem icetea yok deniliyor. Ayrıca kayış gibi hamburgerleride cabası.
İzmit doğu girişine gelmeden otoban üstündeki şubesi en tat aldığım yer..
Genel olarak eskisi gibi memnun kalarak çıkmadığım bir çok şubesi var..
Bir kere paket servis söyleyin yeter zaten. O rezilliği görünce insanın daha da BK'dan yiyesi gelmiyor.
bk nın patetsi değiştide güzel müzel degil. bu yeni patatesi fritözden cıkardı tepsine koydu sıcakken yedin yedin sonra tadı tuzu kalmıyor acaip birşeye dönüyor heleki eve söylerseiz taşa tam dönüyor kolası kola değil. steakhouse haricinde yemiyordum son 1-2dir ondanda keyif alamadım birtürlü.