Ben hatırlamıyorum o muhabbeti hiç, dalış belgeseli ve çigköfte belgeseli izliyordum ben o sıra herhal :)
Printable View
Automechanika vardı,en azından bize 3tane lazımdı :)
Bu arada ben Teodora'ya aşık oldum...
Organizasyon Şirketini Kurarken Sırf Çevremdeki Samimi Arkadaşlarımın Korkusuna Ajans İşine Bulaşmadım :D
O Değilde Hanım'ın Katolog Çekimlerinde Kullanılabilinir Aslında.. Paslarım Bu Tarz İşleri..
Yaw Bide Pasaportları Kimde bunların ? :D
dısardan bakınca konunun hali :D
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lw...6bnio1_500.jpg
Ellen o nasil guzelliktir yahu :D
konunun seklı degısmıs mehmet :) o degılde benıde eklermısın resımlere belkı bır cagıran olur 183 boy bıraz gogus bıraz gobek var :D:D
Ben polonun konusunun konu basligiyla paralel fotograflarla guncellenmesini istiyorum :D
ah ah dedemden kalmadiki bi firmanin distributorlugu.
Olga Kh. ile ciddi düşünüyorum.
Victoria P. Bende ilandan kaldırabilir miyiz
yaaa koleksiyonumu gizli tutmaya çalışıyodum kim bu ifşa eden bak herkes hallenmiş :D
ellan opsıyonlanmıstır
Bunlar günlük ortalama kaça? Her sene stand kuran bir oto firması var ama grnelde miss haznedar güngören arasından seçiyorlar,
Birde sürekli organizasyon olumca normal arkadaşlarımı söylüyorum, insan tipi fiyat varsa firmaları sana yönlendirebilirim.
birini alıp 1 hafta eve oturtcak olsam hiçbişey yapmasın yesin içsin otursun.. viskime buz atsın falan.. fiyatlandırma nedir :D
(lütfen sapık arkadaşlarım kanki moduna girmesinler hemen :D "jr.tugral bloWali vs." :D )