dostum sen bi şubeni ara telefonla durumu anlat zaten yol gösterirler. telefonla arayan adamı evinden almıyorlar meraklanma :D
Printable View
dostum sen bi şubeni ara telefonla durumu anlat zaten yol gösterirler. telefonla arayan adamı evinden almıyorlar meraklanma :D
son duyuma göre asker eylentisi için mekan bakıyormus :D :D
Comolokko olmuş bu iş :D
Geçende istanbul aksaray bürosundan ek-c2 belgesi alan sen miydin? :D
Benden biri belge aldı otelde polis sorgusunda çıktı vs. dedi. D:
devletten kaçılmaz :D asker ocağı gibi ocak yoktur :D gidin ya kafanız raatlar..
Bende yakalananlardanım tecil işini hallettim fakat ceza adrese gelecek dediler gelmedi öğrenip ödeyebiliceğimiz yer neresi. ***** devlet borcu unutmaz biz ödeyip kurtulalım :D
6 ay sürüyor cezanın gelmesi. ben Haziran'da tecil için şubeye gitmiştim, meğer kaçakmışım 4 aydır. Ceza gelecek dediler tamam dedim. 125 TL mi ne Aralık ayında gelmişti.
Konuyla dalga geçerken kendim dalga malzemesi oldum bugun iş başvurusu için gittim tecil belgesi istediler bende üniversite tecil ettiridiğini bildiğim için tamam dedim şube kapalıydı araştırırken öğrendim ki üniversiteyi bırakınca tecilde yalan oluyormuş yaklaşık 1.5 ay oldu bırakalı okulu salak oldum resmen şimdi ne yapmak lazım hiç bilmiyorum bu saatten sonra tecil olur mu yoksa kaçak olarak kalıp yeniden üniye başlayınca blgeyle mi gideyim 6 ay yapmak varken yok yere 12 ay yapmayalım askerliği
[QUOTE=onursumer;7821909]kayıt mı sildirdin ?[/QUOE
Evet kaydı sildirdim
kayıt sildirdiğin kağıt ile askerlik şubesine git , okuldan kayıt sildirdim seneye tekrar hazırlanıcam de buyuk ihtimalle tecil verirler yaşından dolayı
1780 lira cezam duruyo hala askerdeyken geldı :D
ilk mesajı okumamıstım :D
sımdı aynı benım durumdasın sende
eline o 15gunluk kagıdı verdılerse ve sen tecil edemıyorsan bu saatten sonra mokako gıtmıcem dıyosan askelrık subesınden uzak dur polisden uzak dur 15 gunden sonra
ha gıdıcem dıyosan pazartesı gunu subeye git carsamba gunu bırlıgındesın :)
18 kasım 15gun surelı kagıdı aldım 23 u subedeydım 25i ogleden sonramanısa acemıdeydım :D