Turkcell'den Vodafone'a geçmek mantıklımıdır?

Konu: Turkcell'den Vodafone'a geçmek mantıklımıdır?

1. mayday said:

Turkcell'den Vodafone'a geçmek mantıklımıdır?

Arkadaşlar 10 küsür senelik Turkcelliyim. Pakete aylık 50 tl ödüyorum. Şimdi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Özellikle Ankara da telefon ve internet çekme durumu nasıldır? Vodafone kullanıcılarının yorumları nedir? Turkcellden geçtikten sonra pişman olurmuyum?

2. ufuksaracci said:
    Şansen ben hiç memnun değilim vodafonedan . Dediğin gibi Turkcell'den geçtim 3 evimin ikisinde çekmiyor Vodafone. Evlerimden ikisi İzmir Küçükyalı biei Karataşta yani İzmir'in göbeği. Turkcell'e geri döneceğim. Bunun dışında konuşurken kesiliyor, ses net değil.

3. BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BARR said:
    Bende geçtim aynı şekilde ben de İzmirdeyim ben çok memnunum ayrıca Turkcell 'in çekmediği yerde aynı şekilde bende Vodafone çekiyor.

Bu memnunum memnun değilim işi çok değişken o yüzden internet yorumuyla böle karar vermeyin.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

4. Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kahn23 said:
    2 kelime. Sakın geçme

16 yıl Turkcell tecrübesinden sonra geçen sene Vodafone'nun yaptığı cihaz kampanyasından dolayı geçtim. Geçmez olaydım. Turkcell açık ara Tr.nin en iyi operatörü. He paket fiyatından ötürü geçicem diyosan bişey diyemem ama diğer konularda bi avantajı yok Vdfnin

5. ufuksaracci said:
    Bar35'in dediği de doğru aslında. Al bir tane ön ödemeli hat dene bir kaç hafta ona göre karar ver. Ama ben cidden çok pişman oldum .

6. Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evrenoz said:
    seneler önce geçtim, çok da memnunum vodafone'dan

7. driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

driftboy said:
    hayatının en doğru kararlarından birini yaparsın
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

8. arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arm said:
    Bazen mantıklıdır bazen mantıksızdır

9. Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berkan said:
    bende seneler once 350 liralık geçirmelerinden sonra vodafona geçtim huzuru buldum. 3.kontratlı telefonumu aldım hatta yaslama saplama gecirme yok hatta ilk kontratlı blackberryim yazılımsal sorun cıkartmıstı ozaman Alfa Mitoyla ta kurtkoye geldiler yazılımı yapıp geri dönmüşlerdi
    1881 - 193

10. atakanakdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

atakanakdeniz said:
    Turkcellin sacma sapan kelime oyunlari yuzunden benim hatta dahil butun sirket hatlarini vadofone a gecirdik. Benim paket 8gb internet 8bin dk konusma falan olan paket, ne hikmetse turkcellde ilk iki haftada 6 gb internet bitiyodu simdi cok daha fazla kullanmama ragmen aylik 7-8gb yetiyor. Cekme cekmeme konusu tartisilir turkcell at gibi cekiyordu eskiden cok iyiydi ama son donemler niyeyse o cekme azaldi internet yavasladi. Fiyat/performans olarak vadofone derim

11. aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslan said:
    Ocagına incir agacı dikilmesini istemiyorsan bence biran önce geç Vodafone' a
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

12. Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Ekrem said:
    Türkcell den Vodafon'a geçmek pek mantıklı değil bence, fiyatları daha uygun evet fakat aynı kalitede hizmet olsa inanın fiyatları böyle olmazdı diye düşünüyorum, e azından ön ödemeli bir hat alıp bir süre deneyin derim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

13. hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hondafit said:
    vodafone bence gayet güzel çekmeyen biryer görmedim desem yeridir.

14. onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onursumer said:
    konuştuğum hattımı değilde tabletimde kullandığım data hattımı vodafone taşıdım ciddi memnunum hiç sıkıntı yaşamıyorum

ve ozellikle kota vs aşımı kabarık faturalar gibi şeyler kesinlikle yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

15. bad cat said:
    benimde turkcell kontratım bitti yeniletmedim. iş yerinde arkadaşımın vodafonu adsl den bile hızlı internete girerken turkcell e, 3g ve h+ arasında kalmaktan çekmiyor. kısa sürede bende vodafona geçeceğim. turkcell özellikle iinternet full çekse de yavaş denizlide ve bunu birçok kişiden duyuyorum.

16. AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AdemAr said:
    Bende turkcelldim her ay geçiriyorlardı ilk 1 ay denemek için taahhüt yapmadım vodafonda baktım sıkıntı yok gittim taahhüt imzaladım. Bence sizde 1 ay bi deneyin bölge bölge çekmeme mevzuları var her operatörde

17. başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

başalp said:
    bende nisan 13 itibariyle 5 hattımı denemek için geçme müracatında bulundum, çekim problemi olduğunu sanmıyorum tüeksele göre %50 daha ucuz... senelerce kazık yedik türkselden...

18. Quantum said:
    Ne kadar ekmek, o kadar köfte derim, çekilirim.

19. johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

johnie said:
    Alıntı mayday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 10 küsür senelik Turkcelliyim. Pakete aylık 50 tl ödüyorum. Şimdi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Özellikle Ankara da telefon ve internet çekme durumu nasıldır? Vodafone kullanıcılarının yorumları nedir? Turkcellden geçtikten sonra pişman olurmuyum?
    Öyle bir hata yapma kardeşim, 10 lira fazla öde Turkcell ' de kal derim.. Telefon değişim kampanyasından geçtim memnuniyetlik 0. Müşteri temsilcisi desen Allah a emanet.. İnterneti desen keza öyle . Kal Turkcell de