Connecting site...
Bu şahıs beni arayıp cihazı alıcam ama çok dolandırıcı var adımı yazar mısın diyerek foto aldı,
Bu ilanı açmış ve insanlardan para gönderin sonra cihazı yollarım şeklinde konuya girmiş.
Tabi bizim Türk halkı ucuz cihazlara salça olduğu için bununla görüşüp sonra bana geliyorlar, fotolardan bi tanesi tanıdı beni uyardı.
Resmen memleketin çivisi çıktı artık.
Bu adamıda mümkünse şikayet edin sitede çalışan görürse ip den filan bişey yapsınlar sadece ilanı silmek bunları durdurmaz.

Alıntı

aradan 1saat geçti hesap numaramı falan almıştı parayı yolladım kontrol edermisin demiş baktım para falan yok mailine bak spamlarda bankadan msj gelmiş olabilir demiş bende baktım gerçekten bankadan mail var ama banka maili fake in de fake i okadar kötü hazırlanmışki altta stok fotoğraflardan alıntı dolandırıcılıkla ilgili fotoğraflar işte dolandırıcılık yaparsanız fbı peşinize düşer yazıları adam tutturdu ben parayı yolladım makinayı yolla yoksa fbı ya gidicem diyor bende adama dedim tamam gitme fbı makinayı yollucam adamda sevindi geçenlerde yine mail atmış makina gelmedi diye bende güzel bi mesaj döşedim adama birdaha yazmadı