GS bu mali yapıyla lisans alamaz ancak finale falan kalırsa es kaza statü gereği gider onda da ön eleme oynar... müessese kulüpleri ya da ortaklı kulüpler hariç kimse bu bütçelere çıkamaz basketbolda...
Printable View
Aziz Yıldırım FB'nin başına gelip gelebilecek en kötü şey. 100 yıllık klubun alnına, 100 yıl silinlmeyecek bir leke sürdü ve bunu kişisel olarak üstlenmeye kalkacağına, tüm klubun üstüne bulaştırdı.
Pis GS'liyim. FB'yi de zerre kadar sevmem ama saygı duyarım sonuna kadar. Bu adam "benim şanslı rakibim" lafının önündeki en büyük engel.
https://eksisozluk.com/entry/50756223
39-33 ilk yariyi onde bitirdik 70 75 arasi tutarsak 2-2 olucaktir
taraftar cok iyi,hakemlerde başarali,ispanyada ayni sekilde yonetim olursa efes final4 yapar 2-0 dan tarih yazar.
dönmedi maç sağlık olsun seneye inş
efesın intikamını alıcaz madridden
ıkı defa 7-0 serı yedık macın ıcınde pas atamadılar sanarsın amatörler sacma sapan kaybettık seneye ins
Haydi be Fenerim.
İlk finalist Olympiakos.. Yunanların karşısına bizi çıkar :)
Durum malesef çok kötü :( yarı olmadan Real 50 yaptı
2. yarı dönebilir, FB kapasitesinin çok altında oynuyor...
an itibariyle 67-53, buraya kadar iyi kapadık farkı şuan neden olmasın geçiyor içimden
Basketbol oldum mu mevzu bu ispanyollar kadar çirkefi yoktur sanırım. KAzanmak için yapmayacakları yok. Buradan dönmesi baya baya zor. Yine de teşekkürler Fenerbahçe!
Gecen yilin intikami alinmak uzere,4 four'a son 13 dk...
Final 4 olucakti heycandan kekelemisim
https://www.youtube.com/watch?v=mQtOm681xlQ
canlı yayın...
offf be ne blok koydu
datome efsaneee
madridi süpürdük beee
Datome'nin blok resmen maçı bitirdi
Üst üste dördüncü kez Final Four'dayız! 18-20 Mayıs tarihlerinde Belgrad'da şampiyonluk için saldır FENERBAHÇEMM
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...86&oe=5B51058D
Obradovic kendi evine gidiyor ordan kupasiz donmez :)
Belgrad'a gitmeyi düşünüyordum allahtan Oly çıkamadı fakat Sırp taraftarlara dikkat etmek lazım ciddi olaylar bekliyorum ben özellikle gs basket takımıyla olanlardan sonra
Bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçe'yi basketboldaki üstün başarısından dolayı kutluyorum :)
Üst üste 5.kez Final Four seviyoruz sizi gurur duyuyoruz
https://cdnuploads.aa.com.tr/uploads...87e5ca7b70.jpg
Kademe kademe gidiyoruz. İlk basamak Zalgiristi. Şimdi bir üst basamak Efes. Efes maçı Zalgiris maçına göre 1 tık daha zor geçer.
Ama finale çıkarsak işimiz hiç kolay değil. Olası Real eşleşmesinde adamlar makine gibi.
40 küsursayıda tutup yendik. son periyodda 15 sayıdan gelip yakaladık.. Evlerinde 57 sayıda tutup yendik.. Son maçta 99 atıp 20 farkla yendik... Kısacası Euroleage play-off larında Obradovic bilgisayarda Sims oynar gibi her maç canı nasıl oynamak istiyor , neler yapmak istiyorsa öyle oldu. Çok büyük bir Spor Adamı... Final4 daki 4 coach un biri kendisi diğer ikisi onun tezgahından çıkan isimler..
F4 da muhtemel Efes maçı Efes in tecrübesizliği ve Ergin Atamanıın Gergin hallerinden ve Obra takıntısından nispeten bence kolay geçer ancak bu sene Şampiyonluğun en büyük adayı Real gibi hissediyorum nedense.. Ama Tek maç düzeninde Obra şapkadan birşeyler çıkarmayı şimdiden planlamıştır..
Finale çıkan efes pilsen kulubunu tebrik ederim. Demek denk bütçe olunca böyle oluyor. Biz Ergin aramana gerekli desteği vermedik maddi manevi
Anadolu Efes finalde başarılar
Efen bugün 5.dk itibariyle müthş konsantrasyonlu oynadı. 2 takıma da tebrikler. Umarım Fenerbahçe 3. olabilir, efes de kupayı alabilir.
Efes Pilsen muhtesem oynadı.....
Fener cok silikdi,hıc hazır degıllerdı.
Insallah sampıyon olurlar....
Shane mahvetti gerçekten bizi.
Top oynatmadı denilebilir.
Eksiklerin de olması ile birlikte 3. periyot da tamamen maçın hakimi oldu Efes..
Ergin Ataman'ın ne kadar sevmesem de Efes haketti.
Ergin Ataman kupayı alırsa basketbolun imparatoru olur sanırım.
Fenerbahçeliyim fakat bu sefer finale kalamadık.
Takım olarak fazla iyi değildik ve eksiklerimiz vardı buda tabi sonumuzu getirdi.
Maçın adamı kesinlikle Shane D Larkindi adam mükemmel oynadı.
Neyse ki Efes Pilsen de bir Türk takımı olduğu için üzülmedim Fener inşallah 3. olur
Efeste inşallah şampiyon olur..
çok şaşırdım, FB taraftarı Ergin Ataman'a Ataşehir'de ettiği küfürleri Euroleague de etmemiş... Avrupa'da şimdiye kadar 2 kupa kazanan tek Türk, Euroleague de kazanırsa gerçekten imparator olur...
basketbola para ayırmak bu bütçelerle çok zor, Efes reklam bütçesini komple takıma yatırıyor, başka bir spor branşı yok, alkol reklam yasağıdan dolayı kasada kalan milyonlar var... 30 milyon euro harcayıp 5 milyon gelir kazanılmasını aklım almıyor, kulüp takımları için hiç bir cazibesi yok...
Basketbolu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum. Bu adamın fenerbahçe taraftarıyla yıllardır süregelen bir anlaşamama durumu var. Beşiktaş , galatasaray hatta milli takımın başındayken bile aynı durum. Koyu bir galatasaraylı olmasından değil fenerbahçeye özel bir antipatisi var . Şenol güneş gibi.
Ben bir özet geçeyim, yaklaşık 7-8 sene önce Efes-F.Ulker serisinde şampiyon olan Efesi çalıştıran Ataman, maç bitince yumruklarını kaldırıp klasik sevincini yapar, tam oyuncularına kosacakken neredeyse bütün Bench arkası taraftarın saldırısına uğrar, Mahmut Uslu maçtan sonra Atamanın kendilerine el hareketi çektiğini söyler ve kaybettiği final hiç konuşulmaz bile, işte o günden beri bütün FB maçlarında küfür yer, milli takımı çalıştırırken FB oyuncu göndermeyeceğini açıklar ve de görevi bıraktılar, Tanyevic nerdeyse 10 yıl hem FB hem milli takımı idare etmesine karşın denir ki 'hem kulüp hem milli takım olmaz, seçim yapsın!'... Ne sene EL deki Fb-Efes maçında maç boyu küfür yer, EL yönetimi soruşturma açar ve FB ye ihtar verir... O nedenle dedim 10 yıldır küfür edildi, İspanya'da neden edilemedi?
Evet ama önemli bir şeyi unutmuşsunuz, o final serisi sonunda kontrole giren 2 efesli basketbolcu da dopingli çıktı ve ceza aldı. Ne kadar hak edilerek kazanılan bir şampiyonluk yorumu size bırakıyorum. Taraftarla başlayan gerginlikte bunun da payı oldukça yüksek.
rakip takım antrenörüne suçlamak yerine, o yıllarda müessese takımlarına yapılan kıyakların üzerine gitmek daha mantıklıydı, Ergin Ataman İtalya'da bile kupa kazanmış bir koç tur, takım oyuncularına doping yaptırdığı suçlaması Mahmut Uslu tarzı yöneticilik eseridir...
Futbolda Fatih Terim se
Basketbol da Ergin Ataman dır.
Türk olarak başarıları ortada iken gerisi bana la Fontaine masali gibi geliyor