şerefsiz falan ayıp olmuş abi baksana onun sayesinde daha iyi bi araç aldın :)
Printable View
şerefsiz falan ayıp olmuş abi baksana onun sayesinde daha iyi bi araç aldın :)
Bunlardan forumda da mevcut uzaklara gitmeye gerek yok.
Abi bak daha iyisi olmuş herşeyde vardır bir hayır derler hayırlı olsun aldıysan.Sıfır araba almışsın resmen
Dingil is everywhere anasını satiim :)
ilginç olan boyle kalıte araclara boylesı kalıtesiz adamların aracı olup bınmesı insanın içini acıtanda bu
Araba almaya kankacak gidenlerde aynısına benzer şeyler yapıyor, yanındakiler komisyon işi ya satıcı ya da alıcıdan alıyolar. Piyasayı yükselten birazda bu etken...
Var yani, benim çevremde de var, herkesinde çevresinde mevcut böleleri
Tam tersi de olabiliyor.
Ben veledi alacağım zaman (8 ay aramıştım) sahibine telefon edip aracı bekletmesini rica ettim.
O sıralar işlerim çok yoğundu, kalkıp gidecek zamanım yoktu.
Adam benim bir sözüm ile bir ay bekledi.
Bu de yetmezmiş gibi, gittiğimde oturup pazarlık yaptım. ;)
Abi 700 800 km gidip fotoğraflardakiyle alakasız arabalara ne dersin? Araba orijinal der 3 parça değişen çıkar,komple boyalı temizlik boyası der araba taklalı çıkar piyasadan bu insanlar tez zamanda silinir inşallah diyeceğimde silinmezler.
Bu araba 20-30 bin tl'lik araç olur derimki adam belki kıt kanaat almış üçüne beşine bakıyo da vicdansız 150 bin tl'lik araba nerdeyse neyin hesabını yapıyosun hayırlı değilmiş demekki demek lazım
Ahlak bitik bu toplumda..En önemli erdem halbu ki..
Her işte bir hayır vardır,buna bir kez daha inandım.
Biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz;hatamız burada..hayırlı olsun yeni aracınız.
her işte bir hayır vardır abi , yeni aracın şimdiden hayırlı olsun.
Hayirli ugurlu olsun.
Aynen kardeşim 500-1000 bunlar para değil takma kafana sen
Her şerde bir hayır olabilir. O yüzden hep "hayırlısı.." Deriz ya... Sizin için hayırlı olan bu araçmış.
Hayırlı olsun; kazasız belasız kullanın.
Hem geçmiş hemde hayırlı olsun abi . Daha iyisi kısmet olmuş