valla benim arabada geçen yıl ilandaydı.3 ayda 50 kişi aradı 30'u gelmek için gün istedi verdik bir Allahın kulu gelmedi :D bende telefonda pazarlık isteyene yol verip kapatıyodum
Printable View
valla benim arabada geçen yıl ilandaydı.3 ayda 50 kişi aradı 30'u gelmek için gün istedi verdik bir Allahın kulu gelmedi :D bende telefonda pazarlık isteyene yol verip kapatıyodum
Ben 3 ay aradım bitane araç vardı ankara dan beyaz rocco herşey güzel almaya gelcem şasi noyu alabilirmiyim deyince araba0 dan farksız sadece alt geçitte kapılardan azcık su aldı dedi hasar kaydı 30 bin lira
hayırlı olsun
bazıları yok 150 araba 2 bin lira için mi yapıyor falan yazmış az para degilki 2 bin lira
ama pazarlık yapılıp okey çekildi mi iş biter onun yapılan büyük ib...lik ben olsam aynısını ona yapardım tamam 2 bin fazla olsun gel derdim gelince ya komsuya ikibn lazım mış ona verdim işine geliyorsa amiane tabir le öyle g.t böyle y.. hesabı
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Bölesi daha hayırlı olmuş sizin için.Bi kere de benim başıma geldi ilandaydı araç aradım anlaştık arabayı göreceğim adam telefonu açmıyor akşama kadar açmadı kızdım babama arattım daha fazla fiyat çekti bana çektiğinden derdi daha fazla koparmakmış meğerse babamda hiç tanışmıyomuşuz gibi buluştu adamla baktı arabaya sırf gıcıklığına pazar günü sonra da bana çektiği fiyattan daha aşağısını teklif etti adama bide askerdi İstanbul'da.Sonra beni aradı adam gel işte işim vardı açamadım falan diye dedim vazgeçtim daha dolusunu daha ucuza aldım:)
Connecting site...
Aracı tekrardan koymuş sahibindene kör şeytan diyor arat tanıdıkları bir oraya bir buraya buluşma iste tam gidecekken ara vazgeçtim almıyorum diye.
Canı sıkılanlara malzeme çıktı :D
Ya da yeni araçla git, bi tane daha bakıyorum hesabı :D:D
Hayirli olsun herseyde bi hayir vardir Kazasiz belasiz
Durun arıyorum ya :D akşam 7 den sonrası için randevu isteyeceğim :)
piyasada bu cesıt ınsanlar cogaldı allah ıslah eylesın...
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın...
masallah...
noldu yapragım hani 147 veren vardı satamadınmı dendikten sonra, gel 140 veriyim de kapat :D
Arayan oldu mu :D
Kıllığına 137 bin teklif ettim :)
Bence herkez site üzerinden farklı rakamlarla yada hep aynı rakamla mesaj atalım