tabiki öyle abi görüşme esnasında da birazda olsa ozaman tanımaya çalışıyorsun.
Printable View
İşkur işsizi gidip kendi aramaz.
İşsiz işkura bana iş bul diye başvurur bu işsizleride eleman arayan işverenlere yönlendirir.
İşverenlerde yine işkura bildirmiş olmalıdır şu şu pozisyonda açığım var diye.
Bahsettiğim o idi işkura söyleyeceksin yada ilan vereceksin diye.
Neyse Allah her iş arayanın yardımcısı olsun kolay değil işsizlik.
güncelldir arkadaşlar ...
İşkur'dan işsizlik maaşı alan var mı?
Ayrıca en fazla kaç ay çekmezsek iptal ediliyor? Maaşı PTT veriyor fakat onlar da tam emin değil. Biri 2 ay diğeri max 3 ay diyor.
ben şuanda aktif olarak alıyorum. Konu hakkında az çok bilgim var fakat soruyu anlamadım konu ne tam olarak :D
Benim işsizlik ödeneği hakedişim 10 aylıktı mesela daha iki ayını aldım. Girdiğim işte işkur işe başlama eğitimi ile ilgili olduğundan hem normal maaş alacağım hemde işsizlik ödeneği devam edecek.
Abi nette şöyle bir yazı buldum. Ben sorduğumda da bir ay içinde çekemezsen geri gider demişlerdi. İnternette de bu şekilde yazıyor. Sistem çok saçma aslında bir ptt hesabı açıp oraya aktarsalar hiç gidip çekmeyle uğraşılmayacak ama işte işkence ediyorlar insana resmen.
MADDE 11 – (1) Hak sahiplerine ödenmek üzere bekletilen havaleler ödeme yerlerince geliş tarihinden itibaren bir ay, postrestant işaretli havalelerde geliş tarihinden itibaren iki ay süre ile alıcının başvurması için bekletilir. Bu süreler çek ödeme havaleleri için de geçerlidir.
Tr sınırları dahilinde istediğin Ptt şubesinden çekebiliyorsun.
Ben de ilk ay çekerken sordum Ptt çalışanına. Kart çıkarsak o hesaba yatmıyor mu diye. İşkur ödeneği isme yatıyor hesaba yatmadığından kart çıkarmanız bi işe yaramaz dedi. Eğer hesaba yatsaydı kart çıkartıp kardeşime verecektim o da çekip bana gönderecekti.
Naapalım artık bu ay'ın 30'unda gelip 1Temmuz'da dönerek 2günde 2ay maaşını çekicez. Ondan sonra da kardeşime vekalet verip onun çekmesini istiecez. Yapacak bişey yok ;)
bende pttbank hesabı var askerlikte açılmıştı. Parayı almaya gittiğimde elden vermeyin hesaba aktarın dedim ona bile birsürü kağıt koydu önüme doldurulması gereken tamam dedim boşver ver parayı :D pttdeki parasal işler çok çağ dışı durumda bir güncellenmeleri gerekiyor artık.
güncelllll
30 iş günü yaz stajımı yapmak için mümkünse otomotiv sektörüyle alakalı firmaların finans muhasebe gibi departmanlarında yer arıyorum. sigortam okul tarafından karşılanacak. biraz aciliyeti var
Pronet bölge tanıtım sorumlusu Arıyor.isteyen olursa referans olabilirim
Bende iş arıyorum, şuandaki şirketimde üstlerimle pek anlaşamıyorum ve şirket yeterince kurumsal değil (patron şirketi)
Uydu haberleşme (askeri, tübitak ağırlıklı projeler) üzerine bir firmada komple anten ve mekanik tasarım sorumlusuyum.. 8 yıla yakın Ar-Ge deneyimim var..
Beni tatmin edebilecek bir iş arıyorum.. Elektronik konusunda da oldukça bilgi sahibiyim..
Yenilikçe ve kesinlikle AR-GE odaklı, farklı projeler yapmak için birini arayan var ise görüşebiliriz :)
antalyada iş arıyorum b sınıfı ehlıetım var ıyı derece pc bilgim var
İstanbulda is ariyorum sehir degisikliginden dolayi b ehliyetim var pc deneyimim var otomotiv satis ve benzeri her isi rahatlikla yapabilirim yardimci olabilecek varsa simdiden tesekkurler
Kartal Pendik civarlarında oturan arkadaşlar
Kartal siemens tarafında yangın söndürme cihazları vs işiyle ilgili eleman alınacaktır askerlik yapılmış olması ve 35 altı olması şarttır
1100 maaş + 100 yol + 250 yemek + sigorta
Emre Öztekin : 05469510000
Merhaba ;
Zincir mağazalarda çalıştırılmak üzere tam zamanlı Bay veya Bayan TOSHIBA notebook tanıtım personeli (Promotör) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce bilişim ürünlerinde tanıtım & satışı konusunda deneyimli. Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir.
*Satış tecrübesi mutlaka olması gerekmektedir.
Özgeçmişleriniz için : cuneyt.turkoglu@toshibatr.com
Çalışma saatleri: 11:00-20:00 Hafta içi 1 Gün izin.
Çalışma yeri
Beylikdüzü - Vatan
Dudullu - Vatan
Bostancı - Vatan
Mallof İstanbul - Teknosa
Bahçelievler - Gold
İzmit - Vatan
Arkadaşlar çalişmak isteyenler varsa bnmle irtibata geçebilir cüneyt beye mail atmadan bana haber verirseniz bnde ona göre konuşurum referans olurum