User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
89 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 50bin tl sermaye ile ne yapılabilir?

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

50bin tl sermaye ile ne yapılabilir?

arkadaşlar okulumu bitirdim ama mezun olduğum bölümle ilgili bir iş yapmayı düşünmüyorum(fizik bölümü). kendi iş yerimi açmayı düşünüyorum yaklaşık 50bin tl ile sizce ne gibi bir iş yapılabilir. benim aklıma rentacar(önceden yaptım), giyim üzerine bir dükkan, oyuncak dükkanı veya cafe geliyor. sizce bu paraya bunlardan hangisini yapmak daha mantıklı yada bana önerebileceğiniz bir fikriniz varmı

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç yıkama, ama markalı kaliteli bir yer

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen lokasyona bakar ve 50bin TL yeter mi bilmem ama oto yikama ve cafe eger tutarsa guzel is yapar.

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cafe diycem ama düzgün biyerde olmalı ve 0 dan mimar falan sokmalısın tasarım için.Hep hayalimdir sırf bizim camiadaki insanların takıldığı bi cafe masalar jantların uzerine oturtulmus cam sehpalardan yapılmış,duvarlar damalı bayrak desenli,insanların oturdugu koltuklar yarış koltukları sadece altlarına metal ayaklar takılmış,cafenin içinde motoru sokulmuş sırf sımulator olarak kullanılan bi arac insanlar girip arac ıcınde ps oynayabılıcek vs vs...ismide TuneYourStomack (miğdeni modifiye et) ama biraz tuzlu olur sanırım boyle bi cafe
    Instagram : WideBodySixty

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cerez diye tabir edilen araclarin alim satim isi olabilir. Yikama iside cok karlidir. Yeter ki arkadasin dedigi gibi markali ciddi bir muessese olsun. Dukkan yeri ve alani muthis onemlidir o iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cafe'nin yeri güzel olursa her zaman iş yapar.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekstil giyim üzerine bir mağaza bulunduğun açıcağın yere gore çok paralar kazandırabilir

aynı şekilde kafe tarzı mekanlarda aynı şekilde gıda sektoru ve giyim sektoru yerin güzelse herzaman tutar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Model araç dükkanları çok iyi kazanıyor. 100 dolara mal ettikleri uçakları 300 dolara satıolar. Arabalarda helikopterlerde aynı şekilde. Yedek parça sürekli olarak gider zaten. Nereden mi biliyorum sürekli bişeyler almak zorunda kaliyorum.
    IN BOOST WE TRUST

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewt oto yıkamada düşünmedim değil, markalı ürünlerin kullanıldığı yada bayiliğini alabileceğim şekildede olabilir onuda araştırıyım biraz. oyuncak işinde çok para olduğunu söyleyen arkadaşlarım var hiç bitmeyen bi sektör onu biliyorum. şuan için aklıma yatan güzel markaları satabileceğim bi giyim mağazası onun yeride çok önemli tabi. cafe işide hep yapmak istediğim bi iştir ondada azda olsa tecrübeye sahibim. araştırmaya devam ediyorum bakalım birinde karar vericem inşallah

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayımla istanbula gidip 38 bine j9 alıp dönüşte izmitte evimde ilan verdim sahibindene ertesi gün izmire gelmeden yolda 42.500e sattık aracı. İzmir-istanbul piyasasının 2-3 bin oynadığını ve sahibinden temiz araç bulursan izmirde satınca çok kar getirdiğini söylerdi hep canlı canlı şahitte oldum bu şekilde alım satım işi olabilir

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliyo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt oto yıkamada düşünmedim değil, markalı ürünlerin kullanıldığı yada bayiliğini alabileceğim şekildede olabilir onuda araştırıyım biraz. oyuncak işinde çok para olduğunu söyleyen arkadaşlarım var hiç bitmeyen bi sektör onu biliyorum. şuan için aklıma yatan güzel markaları satabileceğim bi giyim mağazası onun yeride çok önemli tabi. cafe işide hep yapmak istediğim bi iştir ondada azda olsa tecrübeye sahibim. araştırmaya devam ediyorum bakalım birinde karar vericem inşallah
    Hayırlısı olsun.. Herhangi bi işyeri falan açarsan ki açıcan inş, bizede işin gidişatı hakkında bilgi verirsen seviniriz.. Senin tecrübenle bizde yarın öbür gün bir işyeri açarız para kazandıran.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka kıyafet işi iyi olduğu kadar zor bir iştir. Herkesin zevkine hitap etmen gerekir. Rent a Car ve alım-satım işi olabilir. Yıkama mantıklı. Yıkama, rent, alım-satım hepsi bir arada da olabilir

Allah utandırmasın Alicim kolay gelsin.
    Fusion35 ------> OnurD.

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen nette gezerken sahıbınden de konyada kıyafet arattırdım konyada konyanın cıhanbeylı ılcesınde bı genc magaza acmıs ve hic bı yerde gormedım ıstanbulda bıle o kıyafetlerı japon kesın gıyım tarzı kıyafetler satıyo cokda ılgı cekıcı guzel malları var bakmanı tavsıye ederım oyle bı gıyım magazası olabılır.yada tunıng sapkalar tunıng aksesuarlar tunıng ayakkabı saat tshort polar satan bı magaza olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka kıyafet işi iyi olduğu kadar zor bir iştir. Herkesin zevkine hitap etmen gerekir. Rent a Car ve alım-satım işi olabilir. Yıkama mantıklı. Yıkama, rent, alım-satım hepsi bir arada da olabilir

Allah utandırmasın Alicim kolay gelsin.
    Demek istediklerimi demissin resmen Bence cafe işi daha iyi görünüyor tutarsa trilyoner bile olunur oto yıkamada biraz zorlanılabilir ama..

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en karli is yikamaci benim arkadasim borc harcla 3 sene once dukkan acti simdi adam e46 320 ye biniyor.

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardeşim tekstil herzaman kazandırır keza cafe de ama bunların yerlerinin ve dekorlarının çok iyi olması lazım ki müşteriyi daha da fazla çekebilesin tabiki 50 bine kurabilirsen.

50bin tl gibi bir rakama bence güzel bi yerde güzel bir oto yıkama açılabilirsin.yanında da dediğin rent a car alım satım işi yapılır. belli bir süre sonrada istediğin başka bir işe ordan geçiş yapabilirsin.
    feel is everything

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünürseniz internet cafe işi de çok karlı bi iş.

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gururunu kırmak gibi olmasın ama 50 bine ne yapabilirim diye tech e sorarsan,hiçbir şey yapamassın para batar,tamam tecrübe ve ticaret zekasına bakar para kazanmak,yanlış anlama kimseyi suçlamıyorum hiçbir tecrübe olmadan yada neye yatkın olduğunu bilmedikten sonra para batar

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka yikama isi icin bunun 2- 3 kati sermayeye ihtiyacin var yer ve kiraya gore belkide 4 kati .
    internet kafe isi yaninda teknik servis yapmadiginda gene yerine gore kazancli olmayabilir .
    benim sana 50 bintl nakitle yapilacak is fikrim sanirim stok mal kovalamak olurdu .
    Elde kalmayacak piyasa fiyatinin altinda toptan olarak satin alabildigin ve gene toptan satisini yapabilecegin urunlere bak derim .
    piyasa fiyatinin altina buyuk adetli alip daha sonra kucuk ama gene adetli olarak satabildigin teknoloji urunlerini kovalarsan guzel paralar kazanabilirsin .

Ornegin cep telefonu ile alakali kilif vb. urunleri kovalasan piyasada 20 tl ye son kullanici olan cesit mali buyuk adetli 8 tl ye alsan 13 e satsan adedinden 5 tl kazansan 31.250 TL eklersin 50 bin tlnin uzerine .

Tabi kovalamak ve satis icin kosturmak gerekicektir . Kucuk fiyatli bol adetli uygun satin alinabilen ve uygun satilabilen mallara bak tanesinden 1 tl kazanacagin urunler bile buyuk adette guzel paralar kazandirabilir
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)