ahahaha kesın sahıbı kayserılı auhahuahu
Printable View
ya bende bir 535 li hat var . bu hat benim ustume kayitli degil ama . hic alakasiz birinin ustune . ve bu hatta 1 seneyi askindir kontor yuklemedim haliyle kapanmistir. e simdi bunu actirma sansim varmi ? actirm diyelim benim ustume olmadigi halde ben bu hatti faturali bir turkcelle aktarabilirmiyim ? ha bide tabi numara degismeden ? 535 li hat 533 oluyormu ? bilgisi olan varmi bu konu hakkinda ?
mustafa hat senin adına olmadığı için hiçbir şey yaptıramazsın, hem o numara şimdiye çoktan kapanmıştır. yeni bir hat alacaksın...
Aveayı kız arkadaşım için kullanıyorum ki ona turkcell aldırabilsem hiç böyle bir derdim kalmıycak :) Numara taşınabilirliği bana bişey ifade etmiyor valla fakat bu işten en kârlı avea çıkıcak gibime geliyor.
0535 999 99 99 bu benim numaram diyelim. Aveaya geçince 0554 999 99 99 olacak. Peki benim 0535 999 99 99 yani turkcell hattım kapanacak mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
turkcellı kademelı cell olarak kullanıodum ayda 150 den aşşa fatura gelmıodu kampuscell e gectım 4 aydır gelen fatura tutarı 30-60 YTL arası.. bu ay delı gıbı konusutm bakalım bu ay ne gelcek :)
yıllardır turkcellden bıktım ama numaramıda kaybetmek istemediğimden bişey yapamıyordum. aveada kullandım 10 dk sı 2 kontor muhabbeti ama 2 dk sonra zırt die hat kesiliyordu onuda bıraktım..
şuanda bir kullanmadığım vodafonn var eğer mantıklı bir tarifesini bulursam ona geçerim
şöyle bir soru sorsam size arkadaşlar;
ben tcell im ve tcell i arayınca doğal olarak ucuz oluyor.karşı tarafın hangi operatör olduğunu nasıl anlayacağız artık??? çoğu insan karşı opt. aramak istemez sonuçta...
evet dakikası 1 kontör, SMS te 1 kontör. ama tek şartı her ay en az 100 kontör yükleyeceksin..
detayları linkten öğrenebilirsin...
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler...afone_cep1.php
eskiden telefon mu varmış :D
2 telefon turkcell ve avea devam
vodafonun çaktıgı kazık yettide arttı bedava deseler kullanmam.
Turkcell çok müşteri kaybediği kanısındayım.
........................
Bu gidişle Turkcell'i bırakıp Vodafone'a geçeceğim herhalde.
vodafone'un hepsi1 tarifesi güzel 2.hattım olarak onu kullanıyorum.