listeleri bizde alabiliriz :)
Printable View
listeleri bizde alabiliriz :)
baya iyimiş program burdan duyunca bi kurup bakıyım dedim başarılı :)
Premium üyelik bittikten sonra çevrimdışı mod'da şarkı seçemiyorsunuz otomatik listenizden şarkılar çalıyor.
Her ay 10 TL veremem diyen varsa yeni üyeliklere 3 ay'ı 10 TL gibi bir kampanyası vardı ben ilk öyle aldım.
vallahi bende 1 saat önce aldım , ilk ay ücretsiz sonra her ay 9,99 çekilecek dendi.. Bakalım görücez. Leventte merkezleri var arıyorum da bir türlü ulaşamadım, soracağım sorular var fakat soramadığım için net bilgi veremiyorum
ben bulamadım abi Stlegal diye arattım, , isim soy isim söylersen belki oradan bulabilirim :) Faberge , senin neydi abi ?
Bu aralar Turkcell platinum hat sahiplerine Turkcell müzik data kullanımı dahil ücretsiz
Bi spotify değil ama iş yapar
Guncel olsun kimsede playlist yokmu dinlesek:)
güncel çekelim, var mı güzel listesi olan ?
Premium'u 30 gün ücretsiz dene.* Daha sonra yalnızca 9,99 TL/ay.
Her Ay 10 şarkı alsam apple storedan daha karlıyım. Şahsi görüşüm
çevrim dışı indiriğin şarkıları telefondan çekebilsen süper olurdu , var mı böyle bir açığı ?
Bir de doğru mu anladım beğendiğin listelerin çevrimdışı şarkılarını da çevrimdışıyken dinleyebiliyor musun ?
çevrim dışı sanırım sadece premium özellikte mevcut ve yaptığınız liste telefonun hafızasından yer alıyor sanırım..
Çünkü telefonda 3,3 GB olarak gösteriyor kapladığı hafızayı. O kötü olmuş mesela..
İndirdiğin şarkıları telefona çekmek sanmıyorum ama olursa tabi harikulade olur :)
Çevrimdışı olayında çözdüğümde haber vericem :)