Ek Bilgi Bmwlerin Bazılarıyla Uyumlu. Telefondan Açtığınız Spotify i Arabanın Ekranından Kontrol Edebiliyorsunuz. ConnectDrive Özelliği Olması Lazım. Ayrıca Premium Üyelikte 320Kbps Kalitesine Çıkıyor Müzikler.
Printable View
Ek Bilgi Bmwlerin Bazılarıyla Uyumlu. Telefondan Açtığınız Spotify i Arabanın Ekranından Kontrol Edebiliyorsunuz. ConnectDrive Özelliği Olması Lazım. Ayrıca Premium Üyelikte 320Kbps Kalitesine Çıkıyor Müzikler.
Kardeşim güzel konuya değinmişsin de, ses ve kalite farkından dolayı açıkçası aldım. Youtube dan indirdiğin müziklerin kalitesi o kadar yüksek olmuyor ve dinlediğin müzikten keyif almıyorsun. Her gün, yada 2-3 günde bir listeyi yenilemen gerekir.. Ne gerek var ki, sigara içmiyorum onun yerine buna veriyorum istediğim zaman istediğim müziği dinliyorum, araçta bluetooth varsa eğer ona bağlayıp iyi kalite de müzik dinliyorum ki müzik dinlemeyi de çok severim.
Yoğun çalışan insanlar için şarkı indir şarkı at gerçekten zulüm. Spora giderken liste hazırla bak uğraş gerek yok. Aç spotify'ı workout listelerinden beğendiklerini at kendi listene aç çevrimdışı ve 320 ses kalitesini misss. Verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Evde bilgisayardan çalıyor yattığım yerde cep telefonundan şarkı değiştirip dinliyorum :D
aynen öyle sigara içen adama günde bi paket sigara parası 10 TL dediğin. Bence de değer. Bu arada 12 TL olmuş sanırım kurdan dolayı. Az önce bende aldım premium üyelik.
konuyu hortlatıyorum ama güncel kullanan varsa kullanıcı adını paylaşırsa iyi olur :)
Spotify 5 cihazda kullanabilirsin. Ama aynı anda sadece tek cihazdan çalabilirsiniz. İmkan varsa 12 tl ye yasal yolla ve ç.dışı dinlemek bence güzel
Takip etmek gerekiyor geçtiğimiz günlerde kampatası vardı. 3 ay ayda 1 liraya aldım:)
mükemmel uygulama aktif müzik dinliyorsaniz mutlaka indirin.Benim en cok kullandigim uygulama diyebilirim
Vodafone'a geçince bedava verdiler. Red paketlerin bazılarında bedava haberiniz olsun.
Ben Vodafone'da tarifemin ustune 5 Tl'ye aliyorum, baya memnunum.
ayrıca, bilgisayara app indirip - oradan arkadaşlarınızın dinlediklerini görebilir kendinize daha rahat müzik seçebilirsiniz.
haftalık, tbt, aylık, ülke keşiflerinden iyi parçalar çıkıyor illa ki gözden kaçırdıklarımız olabiliyor..
tavsiye ederim app i...
arkadaşlar spotify da mesela bir türk grubunu bulamıyorum eklenmemiş... O grubun parçaları elimde varsa ekleyebiliyormuyuz biz herkese açık şekilde ? Yoksa o grubun sportify ile plak anlaşması mı yapması gerekli ?? Yada spotify ı uyarabiliyormuyuz bakın şu grup yok diye ? Bilgisi olan var mı ?
FG 93,7 dinlemeyi seviyorsanız, Özgür Özgencer' in aktif olarak yenilediği sayfayı takip etmenizi öneririm.
Official Radio Chart on Spotify
Güncel olsun
90’s yabancı playlist oluşturuyorum yardımcı olmak isteyen var mı :)
Spotify Web Player - Televole 90'S - fatihhduran
bnmki braz dha soft ama idare eder :D
Spotify Web Player - 2000s - aykut106
2014 ten beri kullanıyorum. Hatta aile içi premium paketi ile devam ediyorum.
İlk zamanlar tr yasal değilken kayıt olmuştum ve aynı hesapla devam ediyorum.
Geçen ay diğer 4 kullanıcıya mail gitti ve aynı evde olmanız gerekli gibi bir içeriği vardı. Sanırım wifi dan kontrol ediyor ve sürekli aynı ağda olması gerekiyor.
Adres değişikliği yapmak içinde üyeliği silip tekrar üye olmak gerekiyor.
Onca senenin playlist leri dururken hesap silmekte hiç işime gelmiyor.
Birkaç uygulama buldum onlarda listeyi youtube a atıyor ama sonrasında spotify a geri çekmek imkansız.
Aklına farklı bir yöntem gelen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Buarada ayda 20 tl ye 5 kişi bence para değil. En kullanışlı özelliğide bulunduğunuz ortama en uygun listeyi basit aramalarla bulabiliyorsunuz.
Örneğin milli içeceğimiz ayran içerken ayran listesi yazmanız yeterli. Yada sabah kahvaltısı vs. gibi
Uykuya dalmalık listelerde efsane : Spotify Web Player - Sleep - Spotify
Kitap okumalık ve odaklanmalık : Spotify Web Player - Maksimum Konsantrasyon - Spotify
Buda benim 2014-2015 seçmelerim : Spotify Web Player - 2014 - 2015 - Cumhur Ozbakır
Buyrun beklerim :)
Takip edebilirsiniz : Spotify profile
Size soru :)
Aile üyeliğim vardı. Fakat aile Tr'de, ben yurtdışında yaşıyorum. Bundan dolayı Spotify beni Free üyeliğine aldı. Gel gelelim aldığı günden beri telefondan uygulamaya giremiyorum.
Nasıl halledebiliriz?