bu forumda böyle konu görmedim mq :D bayan arkadaşta bağlandı :D
Printable View
bu forumda böyle konu görmedim mq :D bayan arkadaşta bağlandı :D
Benimde anlamadığım bi olay var
bazı insanlar günlerce aylarca üye olmayı bekliyorlar
1-2 defa daha dikkat ettim farklı konularda
direk dışardan üye gelip yorumunu rahatca yapıp aynı anda üye olup sonra sırra kalem basıyor cook entresan :D
sırf bende yaptıklarını yazmak için üye oldum evet üye olmak için bi kaç bekledim bende.. bazı arkadaşlar tiye alıyorlar umarım sizinde başınıza gelmez
bence bu abla sevgilisi falan değil o arkadaşla arasında sorun olan biri gibi geldi bana.
Adama bak herturlu tokatci cikti sirf para icin hatun kovaliyordur bu simdi , guzelce bi dovmek lazim
diyebilir kusura bakma bana pek inandırıcı gelmedi[/QUOTE]
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...[/QUOTE]
benim alper denen kişiyle hiçbir alakam yok da bana böyle şeyler pek inandırıcı gelmiyor yine de doğruysa geçmiş olsun demek düşer.
ister inan ister inanma benim bi çıkarım yok bu durumdan sadece rezilliğini herkes bilsin ve kimsenin bir daha başı yanmasın istiyorum zaten bana olan oldu...[/QUOTE]
Yaw Abla Netti Sana Bu Adam.. Neyi Aldı da Sana Olan Oldu ? Wallaha Ocakta Yemeğim Var Sen Bişey Yazacan Die Gidip Bakamıyorum..