yanlış anladın ben alpermidir nedir ondan bahsediyorum o kadar kişiyi dolandırmış nasıl elini kolunu sallayarak rahat dolaşıyo bunu kastetmiştim . sahilde kahvaltı fotosunu görünce
Printable View
Ben uyarımı yaptım. O şahsıyet buradan birisine musallat olursa o kişi kendini erkek olarak koruyabilir ama siz bir kadın olarak koruyabilirmisiniz orası meçhul.
Arkadaş bu kadın milletinden korkucaksın vallaha. Şimdi herif aldatsaydım böyle yapmazdı diye sarı tavşanımsı dişleriyle düşünüyordur
O degilde bu insan icine nasil cikiyor , nasil bi yuzsuzluk ve daha hala nasil cevresinde insanlar var
keşke banada yay satsaydı ne sevap kazanırdık beee
Siz bana kızlar neden beş para etmez erkeklerden hoşlanır bunu söyleyin bende size bu vatandaşın neden insanları dolandırdığını.. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim welcome to ticaret meslek :)
Haahahahah olaya bak mk. Düğün dernekten yeni gördüm gülme krizindeyim şuan :D Bu adam tüm foruma kimseye güvenmemeyi öğretti :)
https://www.facebook.com/events/1606558379625164/
Facebookta 11 saat ıcınde bu etkınlıkte olucagı soylenıyor :)
Alper aksucumla aksam aksam delirmeceler
Bu ablaya pek inanmamistim ama gercekten bu cocugun sonu iyi degil. Hayir yani burda arkadasi vardir elbet nasil onlarin yuzune bakiyor aq
Şahinlerin hepsi kendileri baklaları kesiyor ne konisi :D