Ooo tehtid, alırım bir dal :D :D :D :D :D :D :D
Printable View
Ooo tehtid, alırım bir dal :D :D :D :D :D :D :D
Açılın ben doktorum !!
Ulan yine yanlış konu,pardon beyler devam .....
böyle o.ç larını alacaksın annesinin babasının karşısında döveceksin. Bayılacak su döküp uyandırıp gene döveceksin. Artık yalvaracak beni öldür diye o zaman eziyet için bırakacaksın yaşasın diye. Sütü bozuk şerefsizler.
Yahu ağzı olan konuşuyor. Ulan her dolandıran adamın da bi avukatı oluyor nedense bu ülkede. Y.vşk 10TL gönderemiyorsun yok suç duyurusu yok savcı avukat vs.
konuyu başından beri okudum (yeni öğrendim okumayı içimde sürekli bir okuma aşkı var yoksa hayatta okumam) vatandaşı çok dövmüşsünüz,hoş sabaha kadar da yazsanız bi halt değişmez ya kardeşim..hee nolmuş sen paranı almışsın,çok sevındım hallolmasına ancak bu ülkede daha çook hakanlar kamiller mehmetler var..sıra onlara gelir..
belgesel tadında bir Türk filmi vardı..sanırım kenal sunal'ındı..orda bir laf vardı..bu ülkede eşşek bol oldukça üstüne binen eksik olmaz diye..***** eşşek çok sempatik ve hoş bir hayvan..hele o gözleri..kirpikleri..offffff neyse konumuz eşşek dill,unutulan bir gerçek vardır ki,eşşekten düşen mutlaka bir yerini kırar..
Sonuç olarak yapılmaması gereken hareketler bunlar..Allah c.c ıslah etsin inşallah..
cevremde kendileri cok iyi olup, iyi olmaları için ellerinden geleni yaptıkları cocukları kendisiyle ters orantılı insanlar cok fazlasıyla var, alalh kimseyi cocuguyla sınamasın abi. sölediklerin gibi insanlar mevcut ama yeni nesilin bi cogu ailesiyle ters orantılı
alper aga kıral adamsın :D
Sen kimsenin özel bir resmini değil, facebookta paylaştığı resmini buraya koymuşsun. Zaten mağdur olduğunda ortada para iadesini de yapıyor. Eğer dediği doğru ise (yani dava açıyor ise) inşallah açar, sende diğer mağdurları şahit göster git mahkemeye. Eğer suçlu bulunursa dolandırılıcıktan işlem görür, değilse de hiçbir şey olmaz en fazla dava masrafı çıkar.
Parayı gönderdiğin tarih belli, aramaların ve cevap alamadığın ortada, para iadesini yaparakta malı göndermediğini teyid etmiş istediğini yapsın. İçin rahat olsun.
İns bize dava acarda bizde havale dekontlari aciklamalari herseyi paylasiriz zararli cikan kendisi olur ariyorm 110 lira icin telefonlari acmiyor yine
Kimse adamin sabrini sinamasin cok pis dava acar :D
içim rahat abi benim paylaştığım bilgiler fotolar dediğin gibi kendisinin zaten forumlarda olan bilgileri fotolarda photobucket deki kendi fotoları ben ordan alıpta başka bir yere falanda yükleme yapmadım kalkıpta t.c sini ana baba adını doğum tarihini paylaşmamışım sonuçta
Bu yaylar sifir miydi?
bi bitmedinizz hiaammina
adamın kanında var. 10 lirayı kesmiş :D :D
Kardeşim sen bu konuyu paylaşımlarını arkadaşın şrketine mail atsana bakalım tehdit nasıl oluyormuş görsün