Alternatif yakıt neticede hor görmemek lazım.
Beyin bedava ise istepne değil stepne...
Printable View
Alternatif yakıt neticede hor görmemek lazım.
Beyin bedava ise istepne değil stepne...
takılabilir ne varki
Ben anlamadım herkes cokmu zengin ..Lpg ye karsı bu önyargı nedir yani..
biriside çıkıp dememişki o depo nedir öyle. amaç 1 depo ile dünya turu mu?
Aynen gaz kacagi var :) 3.lpgli arabama biniyorum mis gibi koku sorun birsey yok
LPG Avrupada çevreci yakıt olarak görülüyor. Belçikada yığınla NSX, GTR, Supra, Rx7 gibi araçlar var... Cennet orası. Bol olunca böle oluyor demekki
arkadaşlar lpgnin takıldığı bölgeye istasyondaki yetkili kişi gelip elinde dedektörle bakmıyormu ? belli bir seviyeye kadar gaz cıkısı normal diyor. yani sonucta sistem süper calıssa bile yinede sızıntı oluyor ve havalandırmayı falan acınca iceriye koku geliyor hangi arabaya bindiysem alıyorum o kokuyu sadece bu arac degilki
Gaz kacagi belli seviyede olur diye birsey yok,kesinlikle sizdirma olamaz,olursa raporda alamazsin.
LPG candır valla.Düzgün ayar ve sistemle benzin kadar performans veriyor.
Belli seviyede gaz kaçağı ne demek yav,kaçağın seviyesimi olur?Almanya da adam tır a lpg takmış yük taşıyor biz hala öyleydi böyleydi..
adam yüzde bilmem kaç düşük bir rakam soylemişti elinde alet vardı normal bu diyip yolladı.yarın gidip soracağım tekrardan
Gaz kacagi olamaz,imkansiz yani gecer not alip onaylanmaz istasyonda.ozellikle sizdirmazlik raporu aliniyor