Önümüzde ki seneler gelecek olan yasada vergi egzoz emisyon değerine göre yapılacak, O zaman görürüm sizi :)
Printable View
Önümüzde ki seneler gelecek olan yasada vergi egzoz emisyon değerine göre yapılacak, O zaman görürüm sizi :)
acayip işssizim konuyu baştan sona bi oturuşta okudum.
anti lpg ciler daimi olarak mişli muşlu konuşarak kulaktan dolma bilgilerle gelmişler. biraz daha araştırma biraz daha fazla okumak lazım.
bide şu konu var performanslı arabada 'yakıt ekonomisi' icadı bir mekanizmanın ne işi var ? hmmm. zenginmisiniz ? biz mi çok fakiriz.? zaten birim fiyatı aynı olsa hangi fetişist lpg takar TR de? yurt dışında cevre faktörü var bizde sadece cep faktörü var.
ort. olarak lpg benzine göre %10-15 fazla yakar . bu performans kaybından değil kütle farkından bunu bilmeyenler idrak etsin önce.
onlarca kez denedim arabadan araca değişiklik gösterir
vw passat yol bilgisayarı/pompada 9 litre yakıyor.test ettik yol bilgisayarı doğru.(yol bilgisayarındaki veriler herzaman benzindir.lpg hesaplamaz araç)
lpg de araç 10.2 litre yakıyor.
benim aracıma göre;
9*4.70 = 42.30 krş
10.2*2.20= 22.44 krş
kar 100 km de 20 tl . yılda 10.000km yapan araç 2000tl kar (sistem 1 yılda amorti etti)
aracımla rollingde yapıyorum düzgünde biniyorum daha hiç rollingte benzine almadım. benzinde neyse gazda onu gidiyor.
lpg zavolli. kiti bağlayan ayar yapan ustanın eline sağlık.
performans 10
ekonomi 10
koku yok
sıkıntı yok
periyodik masraftan başka birşey yok. :D mission complete
lpg de nasıl benzinde gide diyen izmirde arkadaş varsa her viteste benzinde neyse lpg de de onu çeviriyor deneriz.
max gördüğüm sarfiyat 18 lt oldu oda rollingde.bir gecede 25 km gazlamışız deli gibi paso top speed 10 tl gaz yakmış :D
Lpg, benzin ve hatta dizel hakkında bir takım bildiğiniz ya da bilmediğiniz bilgileri verirken sanki lpg yi kötülüyormuşum gibi bir algı oluşmuş evet dediğiniz gibi kötüleyen arkadaşlar vardır ama ben kendi adıma tekrardan söylemek isterim ki asla kötülemiyorum.
Yalnız özelliklede sonradan yapılan dönüşümlerin yakıtların kimyasal özelliklerinden ve bir takım gerçek çevrim sınırlamalarından dolayı aynı sıkıştırma oranı ve aynı hacimde yakıt kullanıldığı takdirde elde edilen gücün benzine kıyasla lpg de daha düşük olduğunu ve diğer parametrelerde sabit kaldığı için aynı hacim yakıtla elde edilen gücün düşmesi sebebiyle lpg nin verimsiz olduğunu değil benzine göre daha verimsiz olduğunu ifade etmeye çalıştım. Tamamen Lpg için tasarlanmış bir motorun sıkıştırma oranı eğerki benzinli bir motorda çıkılabilecek maksimum sıkıştırma oranının üstüne çıkabilirse ve daha farklı enjeksiyon sistemleriyle desteklenirse teorik hesaplarda olmasada gerçek çevrimde aynı hacim yakıt ile daha yüksek güç elde edilebileceğini bile söyledim. Tabi motorun ömrü ve emisyonlarla ilgili bir takım ön görüler olsa bile gerekli testler yapılmadan konuşmanın anlamsız olacağını da söyledim.
Bunları yazarkende tartışmak, insanları kötülemek, küçümsemek ve ya lpg yi kötülemek gibi bir amacım asla olmadı. Keşke ekonomik zorluklarımız olmasaydı insanlar ekonomik olmasından dolayı değil daha çevreci yakıtlar olmasından dolayı alternatif yakıtları seçebilselerdi. Ancak insanların litre fiyatının benzinle aynı veya daha pahalı olan bir yakıtı heleki birde o yakıt daha çok litre tüketiyorsa o yakıtı daha çevreci bir yakıt olduğundan kullanacaklarını ne yazık ki sanmıyorum en azından ülkemiz için böyle düşünüyorum hele birde böyle bir şeyin dönüşümü için para ödemek varsa..
Sonuç olarak yine kendi adıma konuşuyorum lpg araca şöyle zararlı böyle zararlı asla demedim, zararsız da demedim. Kimsenin ne alacağı arabasına, ne kullanacağı yakıta ne de sürüş tarzına olur yada olmaz demediğim gibi karışmadım karışmam da. Ne yaşımı, ne bilgimin kaynağını, ne tecrübelerimi, ne de yol deneyimlerimi öne sürmeden mantığıyla düzgün bir şekilde anlatmaya çalıştım. Yıllardır bu forumu okumaktayım edindiğim ve özelliklede burada konuştuğum konuyu ben forumlardan öğrenmedim zaten yazmayı da sevmediğimden bugüne kadar gerekmedikçe üye girişi bile yapmadım.
Okuduklarıma bakacak olursak çoğu konuda bir iddialaşma ve insanların birbirini anlayamadıklarını gördüm, çoğu konuda bir taraf olma söz konusu ve bu konuda da çok farklı olmadı ne yazık ki. İnsanlar artık bir birlerini terslemediklerini ve tartışmadıklarını ifade etmek için hatta özelliklede zıt görüşler için "tartışmak gibi bir amacım yok" ifadesini mesajlarına eklemek zorunda olmuş. Oysaki ben sanıyordum ki böyle bir bilgi paylaşım platformunda insanların amaçları zaten tartışmak değildir.
Neyse biraz uzun yazdım okuyanlar için teşekkür ederim, sadece bir takım yazılanları üstüme alındığım için belki benim alınmam yanlıştır tabiki bilemiyorum ama ilk defa bir iki bilgiyi paylaşmak isteğimin bir ilk olmasından dolayı böyle tepki alması, kimilerine göre bilip bilmeden konuşan insanlar arasında olabilme ihtimalimi ve profilimin oradan bakınca boş gözüküyor olması ve bunca yıldır kendimi tanıtma ihtiyacı duymamamın zaten forumda yazmadığımdan ve bir takma isim yada bir nick kullanmıyor olduğumdan o boş profilime bakınca her şeyin gayet açık ve net olmasından dolayı bütün bunları yazma ihtiyacı duydum. Ve sonuç olarak sizler sayesinde yalnızca okuyup, yazmadan bilgi paylaşmadan gülüp geçmenin daha eğlenceli olduğunu, bilgilerimi tabikide çok bilen daha fazlasını bilen insanlar vardır belki bilmedikleri şeylerde vardır benim bildiklerimi bu insanlara katmamın ya da katmaya çalışmamın hiç bir anlamı olmadığını görüp, yazmama kararımın ne kadar doğru bir karar olduğunu anlamış bulunmaktayım..
Sizlerede iyi eğlenceler.. :heyoo:
klavyede enter yok mu arkadaşım
:D
Performans ve ekonomi celisiyor diyenleri, dizel yukleyenleride elestirmeye davet ediyorum :)
çağlar kardeşim yemin ederim mesajını okumadım :D:D:D:D
100k lik arabaya lpg olmazsa neden pahali arabalarin dizel versiyonlari satiliyor?
320d / 520d satilmasin bunlar mi demeliyiz?
2.0 tdi octavia rs satilmasin mi demeliyiz?
Panamera / cayenne / q7 / touareg neden bunlarin dizeli var ve satiliyor?
Cevap belli ekonomi, kimse parayi sokaktan kazanmiyor, razi gelinecek alternatif varsa ucuz alternatif her zaman talep gorur.
Ekonomisini begendin, performansi begenmiyormusun lpg de, cozumu var piyasadaki hemen hemen her kitte belli motor yuku ustunde benzine otomatik gecis olasi.
İyi ayar olmasa bile bunu ayarlatirsin. Ne ekonomiden ne performanstan vazgecersin.
Yaşım daha 22 , kendi kazandığım parayla kendi aracımı aldım . 15 yaşından beri iş hayatının içerisindeyim , aynı zamanda endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim . 4 yıldırda istanbulda tek kalıyorum , tekstil ticaretiyle uğraşıyorum .
Senin benim hakkımda ki bu fikrini neyapacağız :) biraz önyargılı olmamışmı , inşallah lpg takarsınız ozaman performanslı aracınıza daha girmeyeceğim tartışmaya . Performans araçları zaten yüksek fiyatlı araçlar olduğu için , ekonomik kaygısı olanlar pek tercih etmiyor. yoksa kimsenin ev nasıl geçindirilir dersine ihtiyacım yok neyin ne olduğunu biliyorum
Ben lpg taktirirken istasyona gelen arabalari bir gorseniz agziniz acik kalirdi. Range (sifir) porsche , Ss vs vs.. Benzinden artik insanlarin cani yanmaya basladi. Parasi bol olanda gozunu acti.
konu GS-FB muhabbeti gibi olmuş
hatırlıyorum beş sene önce dizeller için de yürümez diyorlardı :)
Dizelin yurumesi ne demek ya, dizel ekonomi icin sonucta..
Konuyu soyle bagliycam, nos baglayip motoru cukene oh yeah, lpg takip ekonomi yapana iyyy denirse olmaz anlasamayiz :)
2012 dizel lineami satip, yari fiyatina 2003 2.7 hyundai sonata otomatik aldim, lpg onyargisi sagolsun boyle dolu bir arabayi geberik fiyata alabildim :)
Lineadan %25 fazla yakiyor, oda otomatik manuel farkindan dogal olarak.
Arabada gir gir ses yok ve araba durdugu yerde titremiyor :)
Kanka musait bi zaman ayarlayalimda su ayari yapalim :) az daha hizlanirim diyorum :)
Mertcan niye atisiyosun milletle ? Yermek icin degil merak ettgimden soruyorum kardesim. Tartismaktan zevk aliyon sanki bana ole geldi :) cevap vermeyedebilirsin
Yahu şu aracı bedava verseler değil binmek garajıma sokmam. Neresi efsane lan bunun?
Cidden hayretler içerisinde izliyorum bazen. :)
nsx-r la karısıyor heralde efsane yada özel olma kısmı yada trye girmediği için :)
Birde neden herkese ''usta'' diyorsun merak ettim!Usta dediğin adamlar ya mühendis ya yönetici...vs. yada en az fakülte mezunu neden ''usta'' diye hitap ediyorsunuz anlamadım?Birde mühendislik okuyorsunuz mühendis olacak adam kime nasıl hitap edeceğini bilmeli bence!!!!
Bu arada araştırdım 2.0 yeni nesil turbo honda motoruna lpg oluyormuş :D
Not:Ustaları yerdiğimden yada küçük görmek gibi anlaşılmasın bizde usta ekmeği yiyip okuyup bu günlere geldik!
Merakını gidereyim ozaman . Bu bi samimiyet kurma şeklidir usta yerine kanka da derim ,aga da derim hacı da derim. , bunun mühendislik doktorluk yöneticilikle alakası yoktur anlamamanız normal. Mühendislik okuyorum ve samimi olmak istediğim adamlara da ustam diyorum, abi diyorum , baba diyorum . :)rahatsız olan varsa söyler. tartışmayayım diyorum da bukadarda saçmalık görmedim hayatımda
Baştan söyleyeyim 3.5 sene lpg li araba kullandım lpg düşmanı değilim, şu anda dizel puntoyu satıp tüplü astra-megane almayı düşünüyorum.
Lpg'nin handikapları olsa da 5 liraya benzin almaya ikna edecek düzeyde değil henüz.
Ama zevk almak için aldığım, yürümesini beklediğim arabaya lpg takmam, geneleve gidip ***** şahısla pazarlık etmek gibi bişey performansı için aldığın arabaya lpg takmak.
Arabanın sigara içmesi gibi geliyor bana lpg.
Yol teptiğim arabada s.kimde olmaz, yaptığım ekonomi ile motor yaparım en fazla ama bi rs, gsi, tayyar falan içim acır.
abi izmire yolun düşüyormu hiç ? vallaha ist.a gelsem bende yanına uğrucam alfa 156 2.0ts var . benzindede lpgdede aynı gidiyor çok mutluyum tıkanma yığılma yok. atiker lpg. fakat daha gideri varmı yada daha sağlıklı yürüyebilirmi bunuda merak ediyorum.
tek sıkıntım şuan 20 tl ye hafif gazlamalı 65 km ş.içi / 85 km ş.dışı gidiyor bu bana fazla geldi. ayarla birlikte yakıt ekonomisi sağlanabılırmı ?
not: lpg bakımı yaptırılmadı uzun süre. yakıt bu yüzden çok olabilirmi ?
ya arkadaş iyi hoş güzel. lpg tü kaka. Bazı arkadaşlar yazmış 100k+ araçlara lpg takmam diye. ya bu araba dışarda 40k bilemedin 50k :D biz neyin uğraşını veriyoruz ki. 320d parasına azının bilmemnesine kadar dolu 7kusurL Bmw ler var :) alırım atarım lpg yide keyfime bakarım. günlük aracımda performans istersem nolacak. illa yanına symbol, sandero mu alalım? onun yerine performans aracına lpg takırız sanderonun da parası çıkar :D:D
Nsx'ten bahsetmiyorsunuz herhalde? Yok; ta kendisi diyorsanız, biraz araştırmakta fayda var.
Dışarda mı yaşıyorsunuz? Birşeyin uğraşını vermenize gerek yok bence. Lpg sisteminin antisi değilim. Sadece; yurt içi, yurt dışı neresi olursa olsun Nsx, Crx, typer, m3, m5, s2k vs gibi özel seri araçlara alternatif yakıt teknolojisine karşıyım. Var mı bildiğiniz benzin sistemi olmadan direk olarak lpg sistemi kullanan performans'a yönelik otomobil? Yok mu? O zaman bu mühendisler mi şaşırmış? Hem çevreci, hem ucuz, hem dinamik. Keriz onlar evet. Yanlış anlaşılmasın dediklerim, albea'ya takarsın hoş karşılarım, şahine takarsın keza öyle, astra ya takarsın, clio ya vs vs takarsın anlarım. Gazlamaya araba alıp ta ekonomi düşüncesi varsa sandero alın bence de. Amaca hizmet olur. Yazılım falan da yaparsınız? :)
Yok denizlideyim. Tüplü corollam var. Tüplü öfkeli olsun diye supercharger taktım. Piston elimde kaldı :) bana göre vvti teknolojisi de efsane. Kaç yıl oldu türkiyeye performans parçası gelmedi. Buna da takmayak tüp. Aracım benzinde 50-60 krş yakıyo, bana göre buda performans araç yakıtı :) Almanya'dan ingiltere'den arkadaşlar billboardlardaki araba afişlerini atınca "ahahaha lan senin arabayla burda tezek taşıyolar" deyinceTürkiye şartlarında efsane olan araçların orada akla hayale gelmeyen fantaziler için mındar edildiğinin forumda onlarca konusu var. Mühendislerin şaşırması konusunda biz daha mı iyi biliyoruz da modifik yapıyoruz klişesine bağlamak mı lazım :D belki de vardır benzinsiz çalışan performans aracı biz bilmiyoruzdur.
LPG'si Benzini ayrı konu ama..
Şu mühendisler şaşırmış mevzusu enteresan olmuş.. Madem mühendisler en iyisini yapmış, ne diye araçların orasını bulasını değiştiriyoruz? Keriz mi o adamlar, bilmiyorlar mı açık hava filtresini de onların koyduğu kutu içi filtreyi çıkarıp da açık filtre koyuyoruz mesela...
Özel seri'den kastım o değildi yahu. :) Sonuçta amacı belli olan araçlar.
Maliyet olabilir mi sorunuzun cevabı? Biz araçlarımızı kişiselleştiriyoruz sonuçta. Fabrika üretiminde bu ne derece mümkün? Hadi diyelim mümkün; global yasalar buna izin veriyor mu? Bahsetmek istediğiniz şeyi anlıyorum ama konu bambaşka bir olay. Sizin örneğiniz üzerinden gidersek farklı şeyleri konuşmamız gerekir.
Anlatmak istediğimi anlamamışsın. Taksici için sadece lpgnin ucuz olması anlam ifade etmez. Eğer araba 200k kmde motor istiyorsa lpg ile ucuz olmasının anlamı yoktur. Lpg motoru yer şu olur bu olur diyenlere istinaden söyledim. Ayrıca beni tanımıyorsun ben o arabayı uçup kaçtığı için değil sesi ve görüntüsü için istiyorum. Yani alırsam bir gün tüp de taktırırım emin ol. Kmde 1 lira yakıyor diye kapıda yatacağına tüplü sti kullanıyor desinler gram da umursamam.
Peki şimdi lpgli 106 mı geçer , yoksa vti mi ikiside tamamen stok
Şimdi şöyle düşün, salep tozu mesala. Sütle de içilir, suyla da. Hangisi daha yararlı? Bunu bulan neden süt ile tavsiye etmiş? Ha sen suyla içiyorsun diye zarar mı sağlıyorsun? Hayır. Ama fayda da sağlamıyorsun. Ve kalkıpta diyemezsin ki sütle içtiğinle aynı tat oluyor diye. Sonuçta aynı verimi alamazsın. Münakaşanın örneği taksiciyi geçelim hadi. Madem öyle, kamyoncular için de 10 numara yağ olayı var. O da zararsız o zaman o mantıkla? Sonuçta adam kamyonunda 200k kmde motor yaptıktan sonra 10 numara yağı neden kullansın, demi? Yine diyorum lpgye karşı bi antipatim yok. Sadece konunun amacı olan araçlarda kullanımına karşıyım. Neyse her soru-cevap'tan sonra konu uzuyor. Anlatmak istediğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Anlayan anlamıştır. :)
Dizel arabadan inip mecburiyetten lpgli araba aldim istemeye istemeye. İlk hafta petrolde alev topu olup yaninca bir daha tövbe ettim. Only diesel power rulez. Hele ki benzin ucuz olsun dizel arac bile alan kalmaz... Lpg neymiş... Her kontağı çevirirken hatim indiriyordum, harbiden de cennetlik olacaktım en sonunda, kapısından döndük :D
Ya abi lpg-benzin-motorin aynı şeyler adam rafineye petrolü koyduğu zaman 3 ünü alıyor. Burada en avantajlı lpg niye hafif ve gaz olduğu için.
Şimdi sen bu lpgyi sıkıştırıp sıvı hale getirdin. Ve pistona vermeden önce sıvı kalmasını korudun, onun öyle bir faydası oluyor ki piston içindeyken gaza dönüşüp ortamın sıcaklığını indiriyor. Kurum bırakmıyor. Ve en az %5 daha performans alıyorsun benzine göre ve daha ucuz ve çevreci.
Gördüğün üzere özellikleri say say bitmiyor ve hangi yakıtın süt hangi yakıtın su olduğu ortaya çıkıyor.
Lpg nin en büyük avantajı yeni bir sistem ve her yıl gelişiyor. Senin sürdüğün arabalar da belki 20-15 senelik sistemler var ama yenileri öyle değil aynı performansı alıyorsun.
kulak dolma çok bilgi var yok işte araba 1.6 tıysa lpg takıldığı zaman 1.4 gibi hesaplayın.
Yok araba da sigara etkisi yapıyor vs vs.
Bu gibi kulaktan dolma bilgiler tamamiyle bilgisiz insanların çıkardığı bir şeydir.
k 24 bile var bu neki yaaa
ya LPG'li yarış otomobilleri bile var deli gibi de lpg klasmanında gazlıyorlar. siz burada nsx'e lpg takılmış yok özel araç yok bilmem ne diye birbirinize laf söylüyorsunuz. gerek var mı ? yok. araba onun para onun. adam istediğini takar yani bir şeyi bu kadar uzatmanın bir manası yok.