User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
126 sonuçtan 115 ile 126 arası

Konu: Makas faciası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamyona değil de içinde ailesiyle giden bir doğana çarpsaydı içindeN kimse sağ çıkamadığında bu adam için gene aynı yorumları yapıp savunucaktınız dimi ?

Kamyoncu arkadaşla faceden bi ortak arkadaş varmış adam resimleri paylaşmış yorumu şu bmwvi az daha pamuğu tıkıyordu bize. AdAm gibi gitse, gazlıcaksa piste gitse. Milletin canıyla maliyla alıp veremediğin ne ? Sizde savunun durun, birgün o pamuğu bize tıkıcaklar bu gibi beyinsizler yüzünden. Bir laz atasözü derki kaysun ebesinunkine

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÖZU grubu ayarlayalım bi buluşma bi ara.

Shifter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçta Sürende İnsan Çarparsada İnsana Çarpacak! Öyle İyi Olmuş Demekde Pek Hoş Olmaz.. Yazık Günah Altlarında 150 200 Milyar Degerinde Araç Olunca Şöför Olunmuyor Bunun Farkına Varılmalı Aslında ..
    Zaten İstanbulda Makas Atacak Trafikmi Kaldı ?
    Royal Origin

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne olursa olsun canı söz konusu olan bir çocuk.Allah şifasını vermiş.Babasından sağlam bir dayak yeyip hayatına devam eder umarım
    Vorsprung Durch Technik

mertcans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şoför bir arkadaşım olayı görmüş , olayda makas yokmuş arkadaşlar , kamyon sanırım tofaş kartalla çarpışıyor ve devriliyor , kamyonun arkasındaki beton su olukları yola gelince bmw deki arkadaşkaçmaya çalışırken direklere çarpmış, kartal daki adam hayatını kaybetmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerdeki beton su oluğu parçalarını görebilirsiniz

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mertcans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şoför bir arkadaşım olayı görmüş , olayda makas yokmuş arkadaşlar , kamyon sanırım tofaş kartalla çarpışıyor ve devriliyor , kamyonun arkasındaki beton su olukları yola gelince bmw deki arkadaşkaçmaya çalışırken direklere çarpmış, kartal daki adam hayatını kaybetmiş
    Eveet beddua eden arkadaşlar şimdi nedicek çok merak ediyorum demekki olayı dinlemek lazımmış

öççö
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    edit kalkmadığı için ikilicem altaki garip ifadeleri bilgisayarı düzeltirken basmış yanlış anlaşılmasın
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altituya tekrardan katılıyorum. milletin canını hiçe sayıp abuk subuk makas atmak kimiside vurunca hemen kaçar ama bu hıyarın kaçıcak şansı olmamış iyiki olmamış keşke sakat falan kalsaydıda bidaha makasa tövbe etmiş olurdu bi hayvan daha düşerdi istanbul trafiğinden. altitu doğru söylemiş sizin olduğunuz araca çarpsaydı burda bir muhabbet olmuştu adam indi bişeyin varmı yok abi derken adam bitane patlatmıştı büyük ihtimal sizlerde aynını yapardınız. duygusal moda bağlamaya gerek yok çoğumuz makas atıyoruz bende atıyorumda hiç bir zaman aşırı hızla tehlikeye düşürücek silme geçme yapmadım yapmamda o riski almam. bu arkadaş o riski almış hava yastığıda götünde patlamış
    kızarsın anlarım da bir insan için keşke sakat kalsaymış demek , diyebilmek nasıl bi kindir nefrettir?

anlamak çok zor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayda kartal falan yok kivirmasinlar bizide gebertiyodu vatandaş, gormedigim seye oh iyi olnuş deme huyum yoktur.abartmayi seven merakli gazete bile yazardi makasci genc yuzunden biri öldu vs. Diye. Fren izlerinin resmini cekip yollatmayin sjmdi bana adam dupe duz en soldan en saga makasi basarken kamyona çakmiş 30metre iz var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayda kartal falan yok kivirmasinlar bizide gebertiyodu vatandaş, gormedigim seye oh iyi olnuş deme huyum yoktur.abartmayi seven merakli gazete bile yazardi makasci genc yuzunden biri öldu vs. Diye. Fren izlerinin resmini cekip yollatmayin sjmdi bana adam dupe duz en soldan en saga makasi basarken kamyona çakmiş 30metre iz var

valla ben duyduğumu söylüyorum fotoğraflarını da çektim demişti arkadaş kartaldaki ölmüş üstünü örttüler dedi bana, fotoğrafları alabilirsem atacağım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamyonun ustundeki borular devrilip tretuardan asagi dustugynu uzaktan gordum hatta yenileme calismasi yaparkende gectim oradan, kamera vardi keske goruntuleri alabilsek ama kazadan sonrami koydular kamrrayi bilmiyorum.kartali gormedim oda asagimi ucmus ordan anlamadimki bu vatandas makasi atti aramizdan ilerledi 40 50 saniye sonra toz bulutu oldu baktik bmw patlamis.resimleri bekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)