Yıl olmuş 2015, hala astra gsi konuşuyoruz..Ne arabaymış arkadaş :)
Printable View
Yıl olmuş 2015, hala astra gsi konuşuyoruz..Ne arabaymış arkadaş :)
sfi biraz daha seri eceotech e göre...kırmızı doch motor olarak bilinir. Temizini bulmak zor ki ne zor. Hele hele 15 e fln mümkün değil rüyada zor görülür. Sen yaşlı arabaya o kdr vermem ya da veremem diyebilirsin ama temizini alamazsın da bunu bil :)
dedıgınız paralara suan temız ne sfı nede ecotec bulabılırsınız bence bu sevdadan vazgecın.buldum zannedım ugrasmaya da kalkarsanız yorulursunuz.
Ugrasırıszda 5-6 ay arabasız kalırsam toros falan alırım sıyırırsam :)
Olmaz :D İllada Astra Sfı olcak :)
Hondadan neyi eksik :)
Keske hayata 2-3 yıl önce atılaydım su konuyu o zman konussaydık altına degil arabaya basardım paraları :) Güvenlik paket hondanın 25 + s16 106 nın 20 oldugu zamanda sfı gercekten ucuz kalmıs biraz :D
Limit artırabilir tabi bu arabaya bu parayı vermeye ikna oldugumda veya artık kafayı sıyırcak hale gelirsem :) Tabi taslarlarmı sonra beni bilmiyorum :D :D :D
sen arabayı al gerısı kolay f20de olur f18 de 3.72 3.94 te buluruz sen once gsı al gerisi kolay
işin kotu tarafı bu aracların parcası yok gıbı bırsey kaza yaptınızmı yurt dısından gelmesını beklıyorsunuz :(
hangı parcası turkıyede yok on tampon harıc
hangı parcası turkıyede yok on tampon harıc :)
2010 senesinde kullandım kullanımı çok keyifli bir araç , yorgun olanı adamı hayattan soğutur :)
düşünürseniz yakın tanıdığımda çok düzgün bir Gsi Sfı var
temız bı gsi war cok yakın arkadaşımda motoru sıfır 96 model bılgınıze. klima felan hepsi faal
temiz bir sfi istiyorsan 19-20 yi koy cebine. 15'e temiz varsa bende alırım 2-3 tane :)
yıllar önce 97 ecotec vardı ankara otobanında 245 görmüşlüğüm vardır ama arabadaki bütün sensörler 2 sene içinde 2 şer kere arızalanır mı arkadaş
her gazlamamdan sonra sanayiye bırakıyordum artık :)
satıp 93 si almıştım ve aradığım aşkı bulmuştum
Komşumda 94model füme SFI motor GSI vardı. 25kr gibi bi yakıtı, tatmin edici bir gidişi vardı. Lexmaull emme manifoldu ise varexe benzer sistemle çalışıyor, 3 kademe açtıgında ortalık yıkılıyor, kapattıgında 2015model araç sessizliginde ilerliyordun onu çok sevmiştim. 2sene önce sattı, 13lü rakamlara gitmişti araç. Şu an patladı onların piyasası 20 üstü rakamlardan söz ediliyor
söylediğim araç budur
http://i62.tinypic.com/oan32o.jpg
96 GSI sahibi olmus biri olarak kesinlikle 94 unu bulmani onerrim. Ikiside GSI ama bizim 96 lar sanki dizel modeliymis gibi kaliyordu 94 un yaninda :)