Üzüldüm ya... İçindekilere bişey olmamıştır umarım. Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde olmuş olay (faceten alıntıdır)
Trafikte dikkatli olalım, hiçbişey sizden daha kıymetli değill
Üzüldüm ya... İçindekilere bişey olmamıştır umarım. Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde olmuş olay (faceten alıntıdır)
Trafikte dikkatli olalım, hiçbişey sizden daha kıymetli değill
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
İnşallah can kaybı yoktur. Allah yardımcıları olsun.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Allah acil şifa versin yola her çıktığımda bir stresle çıkıyorum dikkatli olmaya çalışıyorum gideceğimiz yer yine dönüp dolaşacağımız yer evimiz zaten lütfen biraz daha dikkat biraz daha yavaş olalım![]()
yaw tanıyorum bu arabayı, sürekli aynı güzergahta denk geldiğim bir araç çok abuk subuk gittiğinide gördüm, efendi sürdüğünüde, umarum sağlık durumları iyidir.
Makastan oldugu bilgisi nerede acaba ben goremedim?
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Cok kötü insallah ölen yoktur,Makas diyorlarda kamyonlar sol serittemi gdiyorlardı sag serit degilmi yerleri ?
dünyanın en güvenli aracıda olsa demir yığınına karşı durum içler acısı oluyor .euro ncap ta 3 yıldızlı araçlarımızla gazlarken aklımıza gelmiyo ama hayat acımasız. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur arkadaşlar. allah şifa versin. umarım kayıp yoktur
Plaka GOK89 özyeğin üniversitesinden arkadaşımız, beklenen açıklamayı yapayom kendisinin durumu gayet iyi şu an evinde.Burnu dahi kanamadan çıktı aracından. 7 araç karışmış deniyor ancak tır ile çarpıştığını biliyoruz diğer ayrıntıları bilmiyoruz.
Beni okuldan arayan çok kişi oldu kaza yapan ben değilim benim araç bag plaka . Çok geçmiş olsun arkadaşa aşırı hız olduğu kesin
Eski sahibindeyken biliyodum arabayi, cana gelmesin de Allah korumus buyuk gecmis olsun.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)