C daha geniş niyetlenmiştik bizde ama D segment olmasına rağmen içi civicden küçük olduğundan vazgeçtik. Kalabalık şekilde uzun yol yapılacak araç değil ikiside.
C daha geniş niyetlenmiştik bizde ama D segment olmasına rağmen içi civicden küçük olduğundan vazgeçtik. Kalabalık şekilde uzun yol yapılacak araç değil ikiside.
DR. OWL
C ile cla yi karsilastirmak c ye hakaret olur
E serisi kasa degistircek ama c ye 170 verecegime e ye 170 180 vermeyi tercih ederim sıf o farları için
E nin elite modelini alırım
Yada 5.20i alırım
Tabiki c serisi tercih edilir. Ama sifir c serisi nerdeyse 5 serisi parasina geliyordu en son.fiyat bakimindan cok mantikli degil gibitabiki yinede zevk ve tercih sizin.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
eski modellerde desenız c serisi hepsınden daha zevklıydı ama sımdıkıler nedır bılmıyorum bence yıne c serısı alınmalı![]()
karşılaştırma anlamsız olmuş 2 araç arasında nerdeyse 40-50 bin TL fiyat farkı var donanıma göre, biri alt segment biri üst. Yani kim olsa doğal olarak C der. Bütçe yetiyorsa C serisi alınır tabi sormaya gerek yok.
520i winner
Hem daha kaliteli hem daha genis,iscilik ust duzey ve sessiz ustelik ucuz da C den...
Birde yazilim yaptirdim,240+hp. Dun aksam testteydim,100-200km -2 egimde 16 sec alti. Daha ne yapsin....
Performans çok mühim değilse E180 bence ikisindende mantıklı olur.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bu ikisi arasindan tercihim kesinlikle c class olurdu, ama performans cok muhim değil diyorsanız e180 de ideal bir araç...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Kufur etmeyi seven biriyseniz cla tavsiyemdir rezalet otesi cunku . Bence de F10 520i daha mantikli
https://youtu.be/Dnyi-rSyH1w
Bunu dun cektim,yazilimdan sonra 520i'nin hizlanmasi.
3 litre diZel gibi hizlaniyor. Esime aldim F30'unu satip ve iyiki almisim. Bu paraya cidden uygun ve keyifli. Ayrica E'den genis.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)