Baya samimi izlenim veriyor program. Hatta koşma sırasında vs şimdi kesin biri küfür edebilir dedim.
Bir de aradaki animasyonlar 90lardan kalma gibi, daha profesyonel bir şeyler hazırlanabilir araya...
Tebrikler...
Baya samimi izlenim veriyor program. Hatta koşma sırasında vs şimdi kesin biri küfür edebilir dedim.
Bir de aradaki animasyonlar 90lardan kalma gibi, daha profesyonel bir şeyler hazırlanabilir araya...
Tebrikler...
Gerçekten emeğinize sağlık, uğraşlarınıza değmiş bence...Bundan sonra reytıng alamsı amaçlı cumartesıden dukkanları kappatırken bıle tv lerı acık bırakıcam bu kanalda, en azından uzasın program tadı damağımızda kalmasın kısa kısa seyretmeyelım..![]()
Reyting denilen şey çok ilginç bişi zaten anlamak mümkün değil ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buda yeni aklıma geldi, arabalar yarışırken kadranlarınada bir kamera konup ekranın ufak bir kısmında gösterilse daha da iyi olur. Hangi devirde hangi hızda gittiniğinide görmüş oluruz.![]()
pazar günü özellikle yarış kısmını izledim. sesler felan mükemmeldi. hanım kızımız kendini biraz fazla kaptırmış gibi geldi bana![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
yahuu bi türlü uyanamıyorum o saatte yaa kacırıyomm![]()
umarım hersey istediginz ggibi gönlünüzce olurr...herkesin emegine sağlık böle bi program yaptıgınız için
kolay gelsinn diyorumm..![]()
program başladığından beri hiç evimde bi ayaklarımı uzatıp izleyebilmek nasip olmadı internetten geçmiş bölümleri izledimgayet başarılı
ya arkadaşlar işte tamda bu soru üzerine bizde böyle istedik ama star hız ve kadran (km/h ) de sorun çıkartıyor aslında olması senin dediğin gibi,gereken bu ama işte
programın süresinin uzaması reytinglerin artmasına bağlı reytinglerde iyiye doğru gidiyor ve süre uzayacak sanırım böyle oluncada daha fazla görüntü yayınlanması demek o zaman belki bunuda kabul ederler bakalım
Bence bu haftaki bölüm en güzeliydi en eğlenceli olanıydı geride kalan 11 bölüme bedeldi emeği geçen herkese Teşekkürler
wallaha doğru söylüyosun gerçi hepsi güzelde
dün çekimlerden sonra montaj stüdyosundaydım ve montajda izledim gerçekten müthiş görüntüler ve kapışmalar varminilerde porsche de nıssan typer miniks lerin honda vsvs keyifle izliyeceksiniz adrenalin dolu dolu olmuş
son rötüşlarınıda sanırım buğra bugün f1 den fırsat bulursa tamamlayacak hadi hayırlısı F1 dede başarılar buğra
![]()
10 Dk sora yeni bölümüyle ekranda.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)