-
yasal olarak 20 işgünü içerisinde tlfnu tamir edip/yenileyip size teslim etmek zorundalar. 21. işgünü tüm fatura ve servis evrakları ile bağlı bulunduğun tüketici mahkemesine başvur. Sonuç %100 lehine olacak ve istersen fatura bedeli olan paranın iadesi/istersen aynı telefonun sıfırı ile değişimi alabilirsin. tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra hiçbir suretle ararlarsa muhatap olma, tlf.nu kabul etmiyorum de, tüketici hakem heyeti ile muhatap olursunuz bundan sonra de. Ben bu şekilde yapmıştım, aradılar gittim ödediğim parayı takır takır saydılar elime.
-
Asus'un şuan yetklili servisi tam bir ömür törpüsü 2014 şubat ayında laptopumu garantiye vermiştim,20 iş gününü çoktan geçti hakem heyetine gidememiştim işlerimden dolayı eylül 2014 de hakem heyetine gittim,ücret iadesi istemiştim nisanda karar çıktı ücretsiz onarım çıktı vatan bilgisayar beni arayıp şarj adaptörünü istedi verdim geçenlerde bi uğradım ne durumdadır diye ücretsiz onarım kararı çıktığı halde ürünü tamir etmeden geri yollamışlar bende tekrar gönderin dedim 22 mayısa kadar süreleri var yapmazlarsa tekrardan hakem heyetine gidip 6 ay beklicem kararı.
-
Şimdiye kadar kendi notebook bilgisayarım dahil 5 adet Asus notebook ile uğraştım. Gerek kurulum gerek yazılımsal sıkıntılar sebebiyle. Hiç memnun kalmadım. Sebeplerim, kendi işletim sistemi ile ağır çalışması, harici işletim sistemi kurulursa driver sıkıntısı. Zamanla yavaşlama donma. ( 3-4 saat açık kalınca ). Servis sıkıntısı. Zamanında overclock ile uğraşırken severdim ürünlerini ama ne zamanki notebook aldım soğudum markadan.
-
asus servisi hakkında bende ufak bir anımı anlatmak istiyorum.
Pc işleri ile ilgili oldugum için zamanın en iyi anakartı olan x58 rog anakart almıştım eve geldi montajı yaptım ettim sürekli kitlenme sorunu başladı. Bende tüm paket içeriği ile servise bıraktım. ( kargo ile yollamadım sıkıntı olmasın başına bişey gelmesin diye) her neyse aradılar 10 gün sonra anakartta sıkıntı yok diğer bileşenleri kontrol ediniz diye onuda yaptım tek tek işlemci ram ekrankartı sok tak başka tak dene dur sıkıntı yok.
Gittim servisten almaya anakartı aman allahım ne görüyim anakart sol alttan çatlamış yere düşmüş tahminimce deli oldum. Hemen orda gösterdim bu ne lan diye bize geldiginde böyleydi dedi. ozaman nasıl sorunsuz diyosun buna dedim kavga dövüş bi yere varamadık tabi asus a mail attım. Şikayetçi oldugumu ve artık asus ürün kullanmıyıcagımı belirttim servislerinden dolayı. 3 gün içinde sıfırı geldi evime.
Sorun asusda değil aslında onun türkiye servisinde asus gerçekten kaliteli ürünler yapıyor.
-
arkadaşlar hala bi gelişme yok. vakit bulamadığımdan tüketici mahkemesine başvuramıyorum. her fırsatta mail atıyorum. telefonla aramıyorum artık tiksindim aynı şeyleri duymaktan. isterlerse külçe altın göndersinler yine de teleservice in ilgilendiği bi telefon almam artık
-
Apple hariç ülkede ki bütün servisler dandik özellikle samsung un servisleri cinayet sebebi bende de var zenfone 5 telefonun durduk yere hattı gıdıyo kapanıp yenıden açılyıor vs vs bir şeyler var hiç servise götürmem bile vakti gelince satarım yenisinin alırım dert sahibi olmaktansa