Araç rezalet, hakikatten rezalet.
Daha üst sınıf olmasına rağmen, 208, clio hb, fiesta bu araçtan çok daha iyi. Hatta yeni sümbül de rezalet bir araba (motoru dışında) ama o bile bundan iyi. Egea ile uzun yol yaptım daha ilk saatte ben ve arkadaşımda sırt ağrısı başladı. Direksiyon hissiyatını ne kadar sevsem de virajda sümbül kadar bile olamadığını gördüm. Belki de sümbülün kopa kopa viraja girmelerine alıştım o da olabilir. Malzeme kalitesi çok zayıf. Kullandığım araç yeniydi ve aracı hiç bir yere vurmadım, molada ön tampon sağ tırnaklarının çıktığını gördüm. Yerine oturttum, hop, otele geldim arka tamponun tırnağı da çıkmış. Onu da yerine taktım, ön tampon da yerinden çıkmıştı tabi. Araba durduğu yerde kazalı görüntüsü almaya başladı sinir oldum.Bagajı kapatırken ot denk geldi ve araya sıkıştı kapatırken. Ot ya bu ot :D Sonra bir baktım araba hep kapı açık uyarısı vermeye başladı bundan sonra. Bi ot ile bozulan kapı sensörü mü olur :D Çok boktan bir motoru var, benzinli araba gibi resmen, gitsin diye üst devir çeviriyorsunuz. 1. vites yok gibi. Haliyle öyle olunca da yakıyor.