Bak güzel kardeşim,
Kafanızın içinde birbirine atlayan tavşanlar varya, o sizin hayal gücünüz ve dünya görüşünüz ile alakalı.
Art niyet, iç fesatlığı ve cahillik karışımı hayal gücünüzün ürünü olan yazdığınız kelimelerin hepsi içinizde patlasın.
Bilet ücretleri her ihtimal düşünülerek biletix hesaplarında blokeli olarak tutuluyordu. (faiz yatırım falan yapılmadan).
Bu ülkede iyi birşeyler yapmayı kendine görev edinmiş insanlar senin gibi yalancı iftiracılar olabileceğini de düşündüğünden zamanında bunu da düşündü.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Önümüzdeki senelerde de ülkemizde kalması için seyircili oluyor olması çok iyi olurdu ama seyircisiz yapılması kötü oldu.
Her gün her yerde toplu taşıma vs insanlar tıklım tıklımken sosyal mesafenin kolay uygulanabileceği bu platformu iptal etmek saçma geldi bana.
Bana metrobüsün çalıştığı bir şehirde F1 yarışının seyircisiz olmasını kimse açıklayamaz. Metrobüs tıklım tıklım ulan karaktersiz yöneticiler. Sırf bakanın vaka ve rakam açıklaması sonrası yurtdışı tepkilerini bastırmak için bile yapılmış olabilir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Az önce hesabıma bilet iadesi düştü. Umuyorum tekrardan seyircili yapılmasına karar verilirde bilet almak için tekrardan uğraşmaya da razıyım artık.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Bu çoğumuz için tatsız biten deneyim en azından pandemi sonrası için bir umut oldu. Mümkün değil seyirci gelmez denen etkinliğin aslında ne kadar da özleyeni olduğunu canlı canlı test etmiş olduk.
Ekran başında yarışı izlerken, ben ve benim gibiler de pist gününe katılmamak için kendine lastik/balata vs. bahaneler üretirken aslında ne kadar önemli bir nimete sahip olduğumuzu pilotun kamerasından o tanıdığımız yolu gördüğümüzde anlarız artık.
kapasitesinin yarısı kadar bile seyirci almayan ve açık alan olmasına rağmen organizasyonun seyircisiz olmasında emeği geçenlere selam ediyorum. Ülkenin çıkarlarını düşünen bir Allah kulu olmaz mı? Yazık ettiniz binlerce insanın hevesine, hayaline.
Pist evime 15 dk mesafede İstanbulpark'ta gönüllü olarak görev almaya hazırım. Yeter ki o yarışı izleyebileyim. Sayın yönetime duyurulur. @ef186
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Ya kimse kusra bakmasin sktrn gtsnler , yo kefendim coronaymis , ulan siz miting show yaparken corona yokmuydu ? ayiptir , yeter artik.
Birde Vural AK a salliyan arkadas olmus nicki ' süleymann ' bilader sen git muhtesem yuzyil izle sana gore degil buralar.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Milli maçlardan sonra liglerde stad kapasitesinin %10'unu aşmayacak şekilde seyircili oynanmasına karar verildi.
F1 için de tekrar seyircili kararı çıkar mı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)