Elimizde mucevher var ama bu kadar boklandigi bir ulke yoktur...
Tebrikler...
vural ak aldıktan sonra en azından atıl durumdan kurtuldu ciddi derecede değerlendirilmeye başlandı en basitinden biz kendi aracımız ile çıkabildik , ilerde değeri anlaşılırsa gereken ilgi artarsa çok daha iyi olucaktırda kim bilir nezaman
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Pistin işletmesi Türkiye'de mevcut koşullar içinde olup olabilecek en iyi firmada. Firma sahibi offroad kökenli, herhalde 20 yıllık sporcu. Bu işin spor kısmını da bilen; seven adamlardan.
Bizim millet çalışmaz, kahvede kağıt oynar ama milyar dolar cirolu şirketleri, ülkeleri eleştirmeye bayılır. Pist de bu coğrafyada bundan boklanıyor.
Kısa ve öz; pist için mevcut durumda bundan iyisi olamaz. Bekleyip göreceğiz, umarım İstanbul Park'ta tekrar F1 seyrederiz.
Maalesef 2016'da da takvimde değiliz.
http://turkiyef1.com/haberler/39662/...-acikladi.html
Bi iki vatandaş bilgi içeriden mi ? Tarihi de söyle hazırlık yapalım demişler ya. 2019 a yapabilirler![]()
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
Arkadaş F1 pilotu falan herhalde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW · AEM · K&N · EIBACH · H&R · VOGTLAND · MILLTEK · BILSTEIN · AIRTEC · TAROX · PROSPORT · POWERFLEX
F1 pilotu dalan değilim deataşehirde çıkarız. Denk araçlarla.
Mesela bilgi içeriden mi? Herhalde bernie den haber aldım demedim..Hazırlık yapmayı bekleyen abimiz Vural Ak ın elinde değil malesef. Her siyasi kaos ta bu tarih ileri gidecek demek istedim. Hakkinen konusu haklısınız. Adam 2001 de emekli oldu. Siz ne kadar takip ediyorsanız bende en az okadar takip ediyorum. Dalgaya vurulacak bi muhabbet değil benim dediğimi önce siz makaraya vurdunuz. Sizin gibi bende çok isterim gelsin. Ancak bizim yaşadığımız bu ülke koşullarında derbi maç bile erteleniyorsa gerisini siz düşünün.
bilgi içeriden mi derken pas attığım kişi Buğra idi, şu anda aramızda Vural Ak'a en yakın kişi o, ondan daha fazla bilgi sahibi olma ihtimalimiz yok, her gününü pistte ve Vural Ak'ın organizasyonlarında geçiren bir kişi mümkün olduğunca olumlu şeyler yazmaya çalışırken bir anda '2018 den önce mümkün değil' yazınca, içerideki adam cevap versin anlamında yazdım ama bir tek sen ters anladın sanırım...
Şu şekilde özetleyeyim Intercity İstanbul Park'ın satış ve pazarlama sorumlusuyum. Yani mesleğim işim ve tabi ki hayatım pist ...
Ama ben bile senin gibi kesip atacak kadar net basamadım konunun üzerine @ubn![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Valla ben de kamu da çalışan bir işçiyim. İşinize karışmak gibi olmasın ama 2017 de de olmayacağını atarak değil düşünerek söyledim. Sonuçta forumdayız herkes fikrini paylaşıyor. Nitekimde dediğim de oldu. Hem olmayacak diyorum ve olmuyor sonra sen atarak konuşmuşsun diyosunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)