haftasonu yağmurlu gösteriyor:sorybom::sorybom:
Printable View
haftasonu yağmurlu gösteriyor:sorybom::sorybom:
F1 e gitmem lazım biletleri kaçırdım. :( Bana açık alanlardan birinden (Fotolar çekeceğimiz için) etrafında bilet almış ama gidemeyecek birisi var mıdır? Ücretiyle alabilirim. Facebook'ta vs satanlar var ama güvenemedim.
Powerbank getiremiyor muyuz yanimizda? Bununla ilgili twitterda mesajlar dolasiyor tam anlamayamadim :)
yiyecek olayı üzdü.Şahsen küçük sandviçler yapıp getirmeyi planlıyordum.Covidden sebep her hangi birşeyi yeme içme taraftarı değildim.Ha diceksiniz ki ulan f1 e geliyosun covidden tırmıyosun yemekten mi tırsıyosun diye?:)
Haklısınız ama maalesef covidi eve gelen yemek aracılığı ile kaptığım için,aşamıyorum biraz bu durumu psikolojik olarak:)
arabayla ring araçlarının kalktığı yerlere parkedip toplu taşıma ile gitmek daha mı mantıklı. çok trafik olur mu otopark giriş ve çıkışlarda ?
Şemsiye yasağı kalkmış.
yasaklar ve izin verilenler covid önlemlerinin bir gelip bir gitmesi gibi :D
Kral adam ya gene ugrasmis,iyiki bu isin basindasin abi
Orada gorusmek uzere
isteyen olursa açık alandan 2 kişilik bilet var, sitedeki fiyattan verilecek başka plan çıktığı için gidemiyoruz
Otopark varmi?
biletixden dış otopark bileti de aldık bakalım 200 liracık :D
Merhaba, çocuk konusunu sormak istiyorum, biletix de (Etkinlik tarihinde 6 yaşından (4 Ekim 2015 ve sonrası doğumlu) küçük çocuklar için ücretsizdir. ) yazıyor, oğlum 3 ay ile tarihi kaçırıyor, tolerans gösterip alırlar mı ? yoksa içeri alınmaz mı ?
Merhaba herkese,
Arkadaşta bir bilet var, ctesi işi çıktığı için sadece yarışa gidebilecek. Ctesi günü onun biletle girme şansım vs var mı? Süreçi tam bilmediğim için direkt sormak istedim. Passolig mantığı varsa; bana aktarıp tekrar pzar ona atma şansım vs var mı?
İyi günler