Kendin söylüyorsun işte sel hasarlısı 40 lira diye :D sel hasarlı arabaların yaratabileceği sıkıntıları bir araştır istersen
Printable View
Vw hastasıyım ama hondacılara can alıcı bir sorum olacak. Boyasız 2005 model 80 binde es kasa vtec2 niz var diyelim kaça satarsınız bunu içtenlikle cevaplayın bende tamam etmez diyeceğim araç beyaz diyelim sunroof modelli. Buna cevap bekliyorum herkesten
Megan coupe yada dizel 4 kapı meganlardan
bizim olsa 42 isteriz ama gidip 42 ye aynı arabayı almayız.Çok farklı şeyler
2000 iesimiz var bence ederi en fazla 20 milyar ama 27 ye satılır koysak .Apaçi çok :D o fiyata fd6 olabilir.geçen sene bir arkadaşım için araştırdık 1 ay filan 2010 premium bronz düz vites 2 parça boyalı arabayı 41 e aldı arkadaşım bana teşekkür ediyor arada geziyoruz. Mdeniz abi sen vtec2 ye binmek istiyorsun belli oluyor al gitsin zaten satarsın aynı fiyata sonuçta paran kaybolmuyacak ya.Seni mutlu edicekse düşünmeye gerek bile yok.
Mdeniz abi düşünürsen aracımı satıyorum Loading site please wait... istersen ara konuşalım güzel bi indirim yapıcam araçta dediklerimin dışında bişey çıkarsa yol masrafın bana ait
2 senedir araba alım satım işi yapıyorum. Toplamda 60 a yakın araba sattım. İçinde bir tane bile Honda veya Toyota yoktu. Nedeni ise çok basit , sapkın fiyatları.
40-45 aralığında e36 Cabrio , e46 , vtec 2 hangisini almak daha mantıklı(verdiği zevk , sorun yaşatmaması,satarken zorlanmamak,sürekli masraf açmaması) aracımı satıp bu tarzlarda bişey almayı düşünüyorum. Vtec2 ye o parayı vermek zoruma gidiyor ancak satarkende o paraya satıcağımı bilince içim yumuşuyor (Bmw 2000 motor ve üzeri olucak tüplü olursa daha iyi olur)
Senin icin en guzeli Mito 1.3 dizel olur. Multijetle hem ekonomi kasarsin, hem tipiyle markasiyla dikkat cekersin. Hele bir de sunrooflu bulursan degme keyfine :)
araç almadan önce nasıl satarım diye düşünüyorsanız, golf polo, megane,vtec 2, ies falan alın.
yok otomobil benim için bir yaşam tarzı, zevk meselesi diyorsanız accord 2.4, bmw e36 328, alfa gt falan alırsınız. zevkini alıp en kötü aldığının bin lira altına satarsın arabaya bindim dersiniz.
önemli olan ne istediğimiz? ….
1 tane buldum tam kafama göre ama orijinal Ezgoz yok ne kadar bu Velet'in egzozları komple ?
Alamadım ben biraz takıntılıyım 4 parça değişen varsa değişmeyen ne kalmış birde 35 bin aman düşmanlar duymasın bombalarlar seni. Arıyorum ama çiçek gibi olanını :)
2004 SANRUFLU HONDA MEMURDAN
İlan No: 357858806
Loading site please wait...
Araç nasıl sizce 3 parça boya dışımda bişey Yok dedi sahibi pazarlıkla 35 e alsam bu aracı , şu 42-43 lük eslere benzetmem için kaç para harcamam gerekir? Araç önden bakınca biraz farklı geldi sanki bana
Ön arka tavan sağlam olsun gerisi mühim değil boya olarak ona özen göster bunun önle arkası gidik