selayı sever oldum.Doğum haberlerine üzülür oldum.
Insanlardan bezdim yada psikolojim çöktü sanırım
:)
selayı sever oldum.Doğum haberlerine üzülür oldum.
Insanlardan bezdim yada psikolojim çöktü sanırım
:)
Herşeyin ana nedeni ekonomik nedenler onda var bende yok diye kıskanıyolar kaç kez kıskançlık yüzünden kavga ettim haddi hesabı yok geçen sene kapalı otoparktan çıkıp yola bağlancam honda civic 3 kapılı hafif modlu bir aracım vardı sıra bekliyorum trafik var yanımda bir doblo var ters ters baktı gençten bir tip kız arkadaşına falan arabayı işaret ediyo falan arabayı süzüyolar neyse yoluma devam ettim ben ilerde tekrar karşılaştık kavşakta öncelik benim gitti sağımdan vurarcasına girdi beni refüjla kafa kafaya bıraktı azıcık kovaladım korkuttum devam ettim burdan sa selam olsun ona halen sövüyorum
daha geçende kırmızıda bekliyoruz önümüz falan dolu yanımızda sola dönüş var biri gelmiş korna selektör ne varsa basıyo bize değildir dedik indi aklınca dövmeye vay efendim bizimi beklicekmiş yapabilcek hiç bir şeyimiz yok tüm trafik durmuş kaçıcak alanımız yok iki kişi inince biraz da biz sövünce paşa paşa binmek zorunda kaldı arabasına daha bunun gibi sürüyle olay geldi başıma hepsi de bu tarz olaylardan
https://www.youtube.com/watch?v=BdTviK8ISQk
25.saniyeden sonra izleyin
Bence trafikte %100 haklıda olsanız karşı tarafın bir pardon demesi veya bunu mimikleriyle göstermesi bize yetmeli ve yolumuza devam etmeliyiz aynı şekilde hatalıysak bunu belirttiğimiz takdirde genellikle sorun çıkmıyor ama karşı taraf asabiyse sizin sabrınız veya iyi niyetinize rağmen olay büyüyebiliyor ve hiç istenmeyen sonuçlarla bitebiliyor.Haklı yada haksız genelde yoluna devam etmek daha mantıklı. Tamam siz mükemmel kavga ediyorsunuz , ağır siklet boks şampiyonusunuz , kara kuşaksınız vs..hiç önemli değil bir silahın ucunda hayatımız karşı taraf alkollü olabilir,haplı olabilir,bir yakını ölmüş olabilir.....iner 2 el sıkar buraya kadarmış dersiniz...çoğunuzun aklından geçen ne yani hakkımızı mı yedirecez olacaktır büyük ihtimalle bırakın yesin fazladan bir kırmızı bekleyin,varsın çamurluğunuz boyalı olsun,başka park yeri bulun arkadaşında dediği gibi 5 dk geç yıkayın aracı....Bunların hiçbiri sizden değerli değil.Adı üstünde TRAFİK bu sabırlı olacaz.
kedi köpek ördek tavuk vs.hayvanları bakmaya ögrendik insanlarla geçinmeyi ögrenemedik
valla hocam bu gidişle yakında okullarda insanlık derside verirler
Her akşam televizyonda neyi izliyoruz? Her gün bir olay.. Siyasiler desen toplumu bölmekten, kutuplaştırmaktan, germekten başka bir şey yapmıyor adeta gerginlikten güç alıyor.. Eh sen insanı senelerce gerersen, üzerine insanlık namına hiçbir eğitim vermezsen o insan da ota boka patlar tabi.. Mağara devrine dönüyoruz hızlı adımlarla.. Gücü yeten gücü yetene.. Yeni Türkiye bu..
Toplum mühendisliği ile ayılığın, güçlü olanın, görgüsüz olanın parası / makamı varsa haklı ve matah olduğu gösterildi insanlara. insanlar da gördüğünü uyguluyor..
Geçen gün viaport'un oradaki gişelerde TIR Şoförü haksız olduğu yerde;yol vermediğini düşündüğü için bir Aracın arkasından Çekiç fırlattı..Dondum kaldım resmen..Yeni bebeğim oldu;artık kimseye sarmıyorum valla..hayatımda bir daha görmeyeceğim biriyle tartışmaya girmiyorum
Servis işi yapıyoruz, 15 saniyede 1 yolcu indirip hareket ediyoruz bazen cep olmuyo durmak zorunda kalıyoruz kısacık bi süre arkadan hemen kornalar selektörler havada uçuşuyo..
Özellikle taksici ve minibüslere ( özellikle esenyurt minibüslerine ) uyuz oluyorum ben yolcu indiriyom arkadan kornayı patlatıcak basmaktan, az ilerde kendisi aynısını yapıyor ve afedersiniz hayvanca yolu ortalıyor ne geçebiliyosun nede yol veriyor hiç umrunda değil adamların... Hepsine demiyorum ama bir çoğu öyle..
Sakin olmak lazım, haklı bile olsak çoğu yerde dikkat edip sakince ilerlememiz lazım çünkü bunlar bitmiyor bitmezde..
herkes yaydan çıkmış ok gibi
doğaldır herkesin kredi borçları,karşılıksız çekleri,icrada senetleri v.b var.. ve kimse parasını kurtaramıyor alamıyor.. bir yandan diğer hayatın gerçekleri kira,sigortalar, vergiler, faturalar, ev masrafı mutfak çocuk varsa çocuğun masrafı .. zor zor çok zor.. insanların barut olması çok doğal .. tam aksine sakin kalmak zor iş..
yolda giderken yürürken kimseye göz göze gelmemeye özen gösteriyorum , kütük gibi dümdüz önüme bakarak gidiyorum faydasınıda çok gördüm tavsiye ederim.. arabadada korna nedir unuttum çalmıyorum.. bekliyorum.. mis gibi ne kavga ne tartışma..
Çoğu yere bisikletle gidiyorum artık ve trafiği bir nevi dışardan gözlemle şansım çok oluyor. Ailece bir yere giden accent'li amca kırmızıda önde durmak için sinyal vermeden şerit değiştirip bir mazda'nın önüne atladı adam zar zor durdu. Camdan küfürleşiyorlar, yeşil yandı accent'li o... çocuğu dedi bastı hemen mazda ilerde önünü kesip demir sopayla arabaya girişti. Yakın bir arkadaşım trafikte çok sabırsızdı hemen durana geçene falan korna vs bildiğimiz tiplerden biri yani 1.5-2 yıl önce kız arkadaşıyla giderken içi dolu bir doblo'ya yine öyle korna çalıyor doblo kovalıyor ve yakalıyor camları kırıp kapıyı açmaya çalışıyorlar o sırada 2 sokak arkada karakol var hemen gören ekip müdahele ediyor belki ordan geçmese o polisler çok kötü şeyler olabilirdi. 1 musibet 1000 nasihattan iyidir olayı oldu ve ondan sonra arkadaşım kornayı unuttu. Benzeri yazılmış yukarda, bir gece c63 görünümlü zindan filmli bir c önüme kırdı resmen yokmuşum gibi ve kornaya abandım ışıkta durduk camı açtı 60 üstü bir amca "evladım oğlumun arabası bu camlar siyah göremiyorum çok özür dilerim" dedi gayet içten bir şekilde, öyle bir söylediki adam sövmekten beter etti yerin dibine girdim hala ne zaman aklıma gelse kendimi kötü hissederim, kornaya bastım da noldu ne değişti. Ekonomik olarak herkesin sıkıntıları var haliyle bütün hayatları etkiliyor hayatımızda bir daha görmeyeceğimiz insanların yaptıklarını da görmezlikten gelmek daha iyi
kornaya basınca ne oluyor dıyorsunuzda basınca gerı kacıyor banada oluyor adam hala uzerıme uzerıme gelıyor basıyorum kornaya gerı kacıyor sonra devam.gercı bazısı hala algılamıyor kornayı uzeırne kırıyor orası ayrı.hangı bırıyle kavga edeceksınkı ama bırılerıne ders vermek gereklı nasıl olucak bılmıyorum. bazıları akıllanmalı akıllandırılmalı
Allah herkese sabır versin, düşünmeden konuşan konuştuktan sonra düşünmeye mahkumdur.İki tarafta hatalı :(