Baba mrb...
Baba mrb...
Taze gerginlik haberi vereyim :) Çıldırmamak elde değil.
Bayramda hanımla antalya ya gittik, cumartesi günü de dedik kale içine gidelim. Neyse gittik güzel dolaştık falan. Hamile olduğundan geriye yürümek istemedi.
Neyse asansör varmış (güzel hizmet tebrikler antalya belediyesine) binelim dedik. Yürüdük sıraya giricez önümüzde bir armut 50 li yaşlarda kafayı yapmış,
sırayla birader dedi. Kekonun teki belli, tepki vermedim. Hanım da var zaten pipirikli bebekten dolayı. 2 sıra geri gittim araya birileri girsin diye.
Bekliyoruz bu lavuk yanındaki japona sardı ingilizce işte ben diyarbakırlıyım ordan geldim, kürdistandan geldim vs diyor.
Lan içim içimi yiyor hanım olmasa bayıltıcam lavuğu. Sonra kucağında bebekle 2 kürt bayan geldi, ki sıraya kaynak yaptılar.
Sıra var dedi birisi arkadan, bu lavuk gel dedi benim sırama gir. 2. kanaldan bişeyler konuştular anlamadık.
Biliyordum da artık kesinleşti bu ülkede katil yada maktül olmak en fazla 5 dk. Sokağa çıkmaktan nerfet ettim, toplu yerlere gitmek istemiyorum yeminle.
ev-iş devam. Rabbim hepimize sabır versin.
Tolga sovdum bende bir güzel. İznin var ise :)
Sabah basın expressden havalimani dogru gidiyorum.
En sag seritte trafik vardi az biraz.
Emniyetten ticari kaptirmis gidiyor.
Ilerde harfiyay kamyoni durmuş dedim bu serefsiz önüme geçecek.: )
Yol vermedim arkama atti kendini zar zor.
Meher harfiyat kamyonu trafik polisi almış emniyet şeridini ihlalden
Polis el kol yaptim arkadaki araci al şeklinde hemen aldi sağolsun bende sağa çektim.
Memur bey kolay gelsin bu ticari emniyet ihlali yaparak devam ediyordu dedim.
Gördüm dedi kardeşim gerekli cezai işlemi yapicam dedi.
Ticari bana gider yaptı.: ) sen ne issin bulurum seni filan
Beni bul dedim bende aynen devam ettim bir güzel
Ilk deda adalet gördüm bu ülkede duygulandim.
O.ç. sanki biz o seridde gitmesini bilmiyoruz.
Acaba suan kaç lira girmiştir acaba ona :)
Bu gün gidiş geliş bir yolda gidiyorum kola kamyonun sollamaya hyundai büyük kasalı pikabı çıkmış beni göre göre hızını artırarak geldi frene basıp durdum allaha dua etttim ölücem sandım santimlerle sıyrıldı önümden arabada ailem vardı peşine gidemedim orsp çocuğunun
EMniyet ihlali 88 lira mı ?
Hafriyat kamyonları ve tırlar ile uğraşan bir tek ben miyim? Kuş kadar clio ile kafa tutuyorum üzerime kıran bile oldu, her seferinde de yanımda annem oluyor.
zıkılesın cok ınsan var memlekette.
Minibus,otobus,taksi,harfiyat kamyonu,tır
İtina ile soverim...
Bir tane adama denk gelmedim insan gelmezmi arkadaş.
Kendini altindaki binek araç zannederek trafigin içine edenler kıyamet...
Tek dua altindaki aracın alti içindeyken güneş görür inşallah diyorum hep :)
Emniyet ihlalinde de artik eski duzen yok yine 3 maddeden kesiyorlar hem maddi zarar hemde ehliyet ceza puanina baya etki ediyor
hafriyat kamyonu isteyen taya kadın yolu veya istoctan sultangazi yoluna bir gitsin hayvanat bahcesi falan fisman insaati icin hiç eksik olmuyorlar itinayla sövüyorm. hatta bir tanesi sollamaya cıkacakken yol vermedi önüme sollamaya cıktı 140'la gectim herifi düsünün nasıl gittigni :D
ben benım kadar ugrasanını gormedım ıkı serıt bayırdan cıkıyorlar sag serıttekı 60la gıdıyor soldakı 61 le sollamaya calısıyo ben tabı solda sollama harıcı otobus tır kamyon gordummu 600 mt ılerden sellektore baslarım gırerım gotune kadar korna sellektor (fren yapsa altına gırıcem ) sonra bı sekılde gectımmı ılerdekı bayırda onunde 50-30-15-10-5 kmh ye kadar dusup durma noktasına getırıp gazlayıp gıderım bayırda kalır :D ınıp kavga etmektense ugrastırmayı tercıh edıyorum
asansörde bile kavga eder olduk
http://www.milliyet.com.tr/asansorde...undem-2092864/
Afyonkarahisar’da haraç isteme yüzünden meydana geldiği iddia edilen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.
http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/...mle-sonuclandi
Buyur burdan yak
Eli sopalı E-5 timi
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29658596.asp
Bugün 77 yaşındaki bir aile dostumuzu kaybettik. 15 gündür komadaydı.Trafikteyken 3 tane genç tarafından sopayla dövülmüş.Hiç acımadan kafasına gözüne gelişigüzel ve kasten vurmuşlar. Artık yaşadığım ülkeden utanır hale geldim.İnsanlık harbiden öldü bu memlekette..
Taksicinin boğazını kesip, parasını gasp ettiler
http://www.milliyet.com.tr/taksicini...undem-2095853/