vay canına
Printable View
vay canına
Sadece orijinal tofaş toplayan garajlar görmüştüm bu arabada galiba onlardan biri. Bilenler daha net cevaplar arabanın slx değilmi? Slx üretildiği yıllarda TR siz düz plaka yoktu diye biliyorum ama arabaya TR siz plaka takılmış ? Sıfır olarak muhafaza edildi madem plaka neden değiştirilmiş?
tr logolu plakalar 96 da geldı ılk olarak yanlıs hatırlamıyorsam. slx 94 95 tır jantları ılk serı ve panjuru ılk serı.
ayrıca tr sız plaka bastırıp koymak zormu? adam nostaljı yapmak adına bastırır koyar bumu yanı senı rahatsız eden.bu araba toplama degıl bulunup alındıgının haberı geldı. yakın bı arkadasımda 800 km de 90 model L aldı bı odaya konmus kapalı kalmıs. cok olmasada boyle arabalar var TR de
Adam almış sıfır slxini özel plakasını da almış ama binememiş nasip işte ne olduysa.
45 bin tl'nin yokluğunu hissetmeyecek kdr zengin olsam bende alirdim.
45 fazla da 25 civarı felan ederi var :D
Araç nasıl satılmış acaba ruhsat tarihi hala 1993, bu haber taa kasım aralık gibi çıkmıştı sanırım
http://i62.tinypic.com/9ulsm0.jpg
kimse herkesin hayatina karisamaz :D
Haber linki felan varmı?
Toplama bu arabada bence ben inanmıyorum şahsen ama veren adam arabalara karşı ilgisi vardır bence zor kandırırlar 45.000 bir mebla ödeyen bence iyice araştırmıştır
Kuşcuların yaptığı spekülasyonlar bunlar :D
Çok eskiye gitmeye gerek yok, 1-2 sene önce üretilen linea'larda aynı böyle mikron tutuyor, toz vs herşeye bakıyorsun %100 fabrikasyon boya gel gelelim bizim evdeki buzdolabının boyası daha az portakal görünümlü, parça parça bu portakallarda da azalma-çoğalma var.
Kısaca hala .ok gibi boyuyorlar:D
Hepsı pıyasayı arttırmak ıcın ınanmayın bu haberlere :)
bı kac gune sıfır ep3 typeR Ve Sıfır megane Rs ler cıkacak pıyasaya
fıyatlar tavan yapacak
Zevk meselesi değilmi? elalem 150 200 bin dolara amerikan alıyor ona göre özel olduğu için ,amerikanlarıda kimi insan beğenir kimisi beğenmez
Bu vatandaşın alım gücü varmış ona görede özel olduğu için vermiştir bu parayı bunda anormal bişey yok.Yukarda bir arkadaş linea örneği vermiş bence cok yerinde bir tespit.
Şahsen asla yapmayacağım bir iş olmuş.
Ama para adamın, belki 45 bin adam için çok önemsiz bir rakam bilemeyiz.
Ama mantıksal olarak bakıldığında tutar yanı yok, keyfin bedeli olmaz dedikleri bu olsa gerek.
Neden bilmiyorum ama ülkemizde acayip bir "tofaşK" aşkı var.
Zamanında biz de kullandık öyle matah bir şey de değil. Hatta bu ülkeye atılmış güzel kazıklardan biri gözüyle baktığım zaman çok olmuştur kuş serisine.
torununa saklayacaktır :D :D