Güle güle kullan, yanal çatlamalar harici ( akdeniz iklimi etkisi de olabilir bunda etken olarak ) 50 bin km / 4-5 yıl net kullanırsın diyorum :)
Printable View
Güle güle kullan, yanal çatlamalar harici ( akdeniz iklimi etkisi de olabilir bunda etken olarak ) 50 bin km / 4-5 yıl net kullanırsın diyorum :)
nokian arge olarak dev bütçeler ayıran bir firma tr de çok reklamı yok fakat bence çok kaliteli bir lastik, daha arabayı fazla zorlamadım fakat yuksek hızlarda serıt ortalama gibi daha stabil ve güvende hissediyorum. 10bin yapınca detaylı yorumları yazarım
Teşekkür ederim herkese Yorumları için dediğim gibi birde aracıma 4 ay binebiliyorum bide arada uzun dayanmasında etken olarak çok büyük rol oynayacak sanırım:)
Şu an aynı ikilemi yaşıyorum.Babamın aracına lastik alacağım.195/55/15 için hangisini tavsiye edersiniz,Nokian Line serisi için ne yorum yaparsınız?Araç kesinlikle hız yapmıyor;uzun ömür,konfor ve düşük tüketim başlıkları kriterlerimizi oluşturuyor.Tyrereviews'e göz attım,alacağım ölçüde Nokian, Conti'den çok önde.
16 icin line fiyatlari hbde baya dusuk bende dusunmeye basladim ve sessiz diyorlar bu lastikler icin.
Böyle bir karşılaştırmada, Adaletsizlik olur :)
tabiki, Conti.
goodyear efficientgrip perf heralde en sessizi aralında 68 db ile yakıtda a yada b sınıfı olması lazım
Peugeot 406 da contiden Nokian a geçtik hem yazlık hem kışlık,yazlıkları takalı daha bir hafta oldu ama, yumuşaklık ve sessizlik konusunda son derece başarılı,öyle ki kapı fitillerinin eskidiği bu lastiklere geçince fark ettik. Nokian Line 195/65/15 95H 2016 ı 5 71 db hafta üretimi lastikler. Nokian ın yazlık seride 5 adet lastiği var, marka ve model karşılaştırılması yapılırken bunlara dikkat edilmesi lazım. Line orta sınıf bir ürün daha iyi bir model aranıyorsa Nokian H serisine bakılabilir. Line serisi fiyat perofrmans açısında bence çok çok iyi bir lastik. Kışlık wr d4 de conti t850 yi çok pis döver onu belirteyim.
Nokiani asla hafife almayin lastik konusunda cok ciddi yatirimlar yapan conti, michelin, bridgestone, yokohama gibi buyuk lastik ureticilerinden assagida kalmayan aksine bazi konularda cok daha kaliteli urunler gelistiren ciddi bir marka...
Nokian v serisi ozellikle sessizligi ile unlenmis bi lastik yol tutus konusunda da ***** karda buzda ustune tanimadigim uretici oldugu icin heralde kuruda da iyi yol tutus saglayacak bi teknoloji kullaniyorlardir diye dusunuyorum...
Conti sportcontact serisi çok başarılı,3 arabadır (3.30ci,Cooper S,A180) hiç bir lastiği contiye değişmedim. Her zaman parasının hakkını veren bir lastiktir beniim gözümde. hele 3.30 da ilk aldığımda üzerinde michelin vardı, onları atıp 4 tane conti sc3 almıştım, arabanın bütün karakteri değişmişti. Hem konfor olarak hemde yol tutuşta çok başarılıdır.
contisport 3 kullanıyorum yeni aldım 2 ay oldu. Çok memnunum maşallah nazar değmesin patlamasın da o kadar para verdim :D haha
Tabiki conti, hatta michelin aman diyelim fazla kimse uyanmasın. Nokian bu haliyle alınabilir şeklinde kalsın.
Nokian 3 yıl, 45 bin km sonunda yolda yarılarak bizimkileri tehlikeye attı, Conti PC5 aldım 195/60R15 ebatta. İlk tepkileri Nokian V ye göre çok çok daha iyi.
Ben daha Nokian almam, net.