Mal ne, nerden geliyor. Hepsi tek bir satıcıdan mı farklı farklı mı ?
Tek bir satıcıdan. Çinden. Elektronik sigaralar ve yedek parçaları, piller.
Hayır toplamda 30-40 parça olacak. Her sipariş 70 euro altında olacak şekilde gün aşırı olarak verilecek. Örnek veriyorum pazartesi sipariş geçildi salı kargoya verildi çarşamba bi daha sipariş verilecek. Kaygım şu ki, gün aşırı aynı isme aynı adrese sipariş çıkarılması ne gibi problemler yaratır. Dikkat çeker mi? Farklı isimler farklı adrese sipariş çıkarılsa ne olur?
Mallar paket posta servisinde toplanıyor. bir malın paket posta gumrugunu terkedıp sizin verdiğiniz alıcı adresıne cıkması ıcın 2 veya 3 gun gecmesı gerekıyor. Bu durumda ben sızın yerınızde olsam sıparıslerı gun asırı degılde 3 gunde 1 verırım. en azından sıze aıt malın bırı paket posta gumrugunden cıktıktan sonra dıgerı gelmıs olsun.
tabi vereceğiniz sipariş Royal mail yanı ulasal posta ile gelirse bu dediğim olur. eğer dhl ups vs ozel bır kargo sırketı ıle gelırse %95 gumruge takılır.
Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bir açıklama oldu benim için. Çok soru sordum farkındayım ama son olarak daha çabuk ürün toplamayı hedeflersek 3-4 farklı account, farklı isim ve farklı adres açıp sipariş geçmek mantıklımıdır? Ödemenin aynı kredi kartından olması problem yaratmaz sanırım?
PM iletilmemiş sanırım bende görünmüyor. Ben size PM atmaya çalıştım fakat kutunuz dolu. Bir daha atabilirseniz sevinirim.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Mesela şöyle bi sipariş planında nerde sıkıntı çıkabilir;
*Dachosen adına-Adres 1-70usd-Pazartesi verilen sipariş
*Dachosen annesi adına-Adres 2-70usd-Pazartesi verilen sipariş
*Dachosen babası adına-Adres 2-70usd-Pazartesi verilen sipariş
*Dachosen arkadaşı adına-Adres 3-70usd-Pazartesi verilen sipariş
Aynısının tekrarı perşembede olacak. Pazartesi-Perşembe verilecek siparişler. Sizce nasıl?
Merhabalar.
Bir kaç parça otomotiv markalarının tişörtlerinden almayı düşünüyorum aliexpressten.75 euroyu geçmez tahminimce.Giyim ürünleri takılır mı ? Sanki böyle bir şey okudum diye aklımda kalmış,emin olamadım.
şu aralar hiç belli olmuyor tam 60 günde gelen ürünler var para iadesi aldım üstüne kargolar da geldi :) ufaktan deneme yapın bence
az önce 1600 TL lik sahne aydınlatma ila alakalı ürün aldım DHL ile bakalım neler olucak :D
arkadaşlar ingiltereden vxr vites topuzu aldım parcel2 go diye bir firmayla geliyor 75 pound toplam ücret. nedir bu parcel2 go ? türkiyede dağıtımını kim yapıyor ? gümrüğe takılır mı ?