Ya çok sğper bir soru biraz düşünmem lazım yaaa :)
Printable View
Ya çok sğper bir soru biraz düşünmem lazım yaaa :)
Yıllarca hayalini kurduğum, dedemin 8 sene gözü gibi bakıp bana 70bin kilometrede verdiği 1996 model, 2.0 16v SW Tempra'nın kontağını çevirip o motorun dizginleri benim elimdeyken aslan gibi kükremesini duyacak olmanın verdiği his.
Tempradan güçlü, tempradan sağlam, tempradan daha konforlu bir çok arabam oldu, ama o tempra ile yaşadıklarımı dünyaya değişmem.
kardeşlerim sokakta oynarken gelip benden para istedikleri an içim bi hoş olmuştu.ailem hep beraber biarada iken tek bir kare banada yeter galiba :)Allah kimseyi annesiz babasız kardessiz bırakmasın.
Film şeridi şeklinde geçsin.Donmasın.Her anın bi güzelliği var.
sanayideki ustanın onca yorgunluktan sonra "mangal yakıyoz" demesi ve benim gözlerimin küçülüp büyülmesi anını görmek isterdim
Ailem ve kopegimle olan hepberaber cekildigimiz bir aile fotografi . . .
En kötü anlardan birini seçerdim.. Belki öldükten sonra düzeltme şansım olur diye.. Güzel hatıralardan çok,değiştirmek istediğim şeylerden bir kare olurdu benimki.. Birçok kez keşke dedirtenlerden..
180 le bariyere çarptığımız zamanki halimi :) sonra minibüsün altına girdiğimiz anı :)
5 sene once arabayı kacırıp pert ettim gün dün gibi daa heleki vurdugum guvenlik kulubesinin kullanılmadıgı icinin bos oldunu duyudugm an
ölmek istemiyorum...
çünkü hayatı yaşamaktan çok zevk alıyorum
ölünce bunların hiç birini yaşamıyacakmış gibi hissediyorum
anaannemın vefat ederken goz goze geldıgımız anı dondurmak ısterdım...
Secde anımı..