Allah mekanını cennet eylesin. nur içinde yat kardeşim...
Printable View
Allah mekanını cennet eylesin. nur içinde yat kardeşim...
Allah rahmet eylesın yakınlarına Allah sabır versın :(
Senin Acın İmizde Dinmemişken Senin kadar Çok sevdigimiz Bir arkadaşımızıda Trafik kazasında Kaybettik Barış
,Birgun burada nasıl berabersek orada da bir birimizi bulacagız
Barış ve Arif in mekanları Cennet Ruhlar Şad Olsun
Sizi hiç Unutmayacagız...
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah tüm yakınlarına sabır versin......
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet etsin Mekanı cennet olsun :(
konutkent o kadar çok, genç kurbanlar verdiki trafik kazalarına ben hayret ediyorum...aklım almıyor...
kargaların yaptığı kazayla başladı bundan 6 sene önce onlarıda unutmadık...aynı arabada 3 kişi vefat etti...arif o kadar gençtiki o jenerasyonu tanımazdı bile...
toprak olan arkadaşlarımız hep bizim biraz daha durulmamıza,ayağımızı gazdan çekmemize sebep oldu...belkide hızlı araba almamamın sebebide budur bilmiyorum...
hepsi nur içinde uyusun mekanları cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.. Topragı bol mekanı cennet olur inşallah.. Son zamanlarda cok sık olmaya başladı hele Ankara üst üste :( Allah geride kalanlara sabır versin..
Allah rahmett eylesin:(:(:(tanımadığım halde çok üzüldüm...
allah sıralı olum versın evlat acısı yasatmasın ınsallah aılesıne sabır versın cenabı hak mekanı cennet olsun ınsallah
allah kalanlara sabirlar versin. Allah rahmet eylesin :\
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına saßır versin allahım...
Allah rahmet eylesin bugun siteden aldigim 3. Vefat haberi Allah c.c. Mekanlarinicennet eylesin
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Rabbim Geride kalanlara sabır versin.
acı haberi bugün tr ye dönünce aldım :S off be arif of.. Barış ve Arif mekanınız cennet olsun Allah rahmet eylesin :S ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesın allah gerıde kalanlara sabır versin :(
Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun aılesıne sabır
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
Allah rahmet eylesin...
Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin, ailesine yakınlarına sabır versin inşallah...
Rahmetli kardeşimiz canımız herşeyimiz Barışımızın aramızdan ayrılışının 4. yılı malesef yarın... Pazartesi akşamı çayyolunda ailesinin evinde mevlütü okunacak duasıyla eşlik etmek isteyen arkadaşlar haberiniz olsun...
Tekrardan mekanı cennet olsun canım kardeşimin.Çok erken bıraktı gitti bizleri...
Allah mekanını cennet eylesin...
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin :(
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin. zaman ne çabuk geçiyor. konu 4ncü yılını doldurdu.
Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin... Ailesine sabır versin...
Allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eğlesin,, dualarımız onunla olucak tabiki,,,vayy be 4 sene dile çok kolay geliyo :( ,,,geçen hafta Barışla bir ortak arkaşımla birlikte andık ,,,ve anladıkki hala içimize sindiremedik bu durumu ,,Allah tüm sevenlerine en çok ailesine sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun:(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş