İç tasarım, 3-5 serileriyle yakın olmuş. Malzeme kalitesi onlardan kesinlikle yüksektir ama yinede insan bir özgülük bekliyor. Ambiyans ışıkları ve anahtar zaten söylenmiş, şahane. Ama yinede bir S classe değil.
Printable View
İç tasarım, 3-5 serileriyle yakın olmuş. Malzeme kalitesi onlardan kesinlikle yüksektir ama yinede insan bir özgülük bekliyor. Ambiyans ışıkları ve anahtar zaten söylenmiş, şahane. Ama yinede bir S classe değil.
Dış tasarım olarak s serisini tek geçerim ama her zaman bmw yi daha çok sevmişimdir çok çok güzel olmuş ekran başında ağladım resmen hele o anahtar yokmu :D
tek sevdiğim yanı o iç ambiyans aydınlatma mükemmel olmuş bayıldım .. ince şık ve sade elit kaliteli duruyor.
O anahtar işi bizim ülkede yemez abi. Menzili gösteriyor da oldu ki arabadan benzin çektiler-yanlış bişi oldu bi arıza oldu falan(olmaz ama oldu diyelim :D ) nereye götürcez abi bunu? Hadi garanti süresi boyunca borusan. Ya sonra? Sanayideki mehmet usta ne anlayacak o anahtardan menzilden? :D
bu 7 serisini alınca sanayideki Mehmet ustaya götürmezsin bence, yani sahsen sanayi sınırları içine dahil sokmazdım :D
Bmw ne zaman ağır yaşlı işi araba yaptı ki :)
Her modeli atmaca :)
bunu insan mı sürüyor bunu insan sürüyorsa bizim araçları kimse sürüyor dermişim :)
Anahtarın provası i8 de yapıldı diye biliyorum. Araç güzel olmuş bmw delisi olmama rağmen s classı daha başarılı buldum. Gerçi rolls royce a
sahip marka üst segmentten müşteri indirmek istemiyor herhalde. Bir de alüminyum alaşımlı hafifletilmiş şase kullandılar diye biliyorum sınıfında en ekonomik araç olabilir.
Anahtar androıd falan herhalde :D
Airbus bunu hangi ara üretmiş :S
Ön kısım ve iç mekan Bmw'nin yeni tasarım anlayışına uygun hale getirilmiş,arkası ise stopları ters çevirince Audi A8 olmuş ama genel anlamda gayet güzel duruyor ve eski 7 serisine göre çıta daha yükseğe çıkmış,resimlerden bile belli gelinen nokta.Ancak üst sınıfta bu işi en iyi Mercedes yapıyor,yeni S serisi der susarım,önünde önümü ilikler,elini öperim:)
Bu segmente Merso S ın ustune tanımam ama bmw de boş durmamış.
Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama arkası E32 bmw lerin modernize edilmiş retro hali olmuş o yanı çok sevindirici bmw tasarımda bir ara iyicene yoldan çıkmışdı.. Neydi o E65 in arkası felaket
E38 ' den sonra en güzel 7 olmuş. Ama 38 bi başka be :)