İç tasarım, 3-5 serileriyle yakın olmuş. Malzeme kalitesi onlardan kesinlikle yüksektir ama yinede insan bir özgülük bekliyor. Ambiyans ışıkları ve anahtar zaten söylenmiş, şahane. Ama yinede bir S classe değil.
İç tasarım, 3-5 serileriyle yakın olmuş. Malzeme kalitesi onlardan kesinlikle yüksektir ama yinede insan bir özgülük bekliyor. Ambiyans ışıkları ve anahtar zaten söylenmiş, şahane. Ama yinede bir S classe değil.
Real Cars, Real Roads.
tek sevdiğim yanı o iç ambiyans aydınlatma mükemmel olmuş bayıldım .. ince şık ve sade elit kaliteli duruyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
O anahtar işi bizim ülkede yemez abi. Menzili gösteriyor da oldu ki arabadan benzin çektiler-yanlış bişi oldu bi arıza oldu falan(olmaz ama oldu diyelim) nereye götürcez abi bunu? Hadi garanti süresi boyunca borusan. Ya sonra? Sanayideki mehmet usta ne anlayacak o anahtardan menzilden?
![]()
bu 7 serisini alınca sanayideki Mehmet ustaya götürmezsin bence, yani sahsen sanayi sınırları içine dahil sokmazdım![]()
1881 - 193∞
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Anahtarın provası i8 de yapıldı diye biliyorum. Araç güzel olmuş bmw delisi olmama rağmen s classı daha başarılı buldum. Gerçi rolls royce a
sahip marka üst segmentten müşteri indirmek istemiyor herhalde. Bir de alüminyum alaşımlı hafifletilmiş şase kullandılar diye biliyorum sınıfında en ekonomik araç olabilir.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Anahtar androıd falan herhalde![]()
Ön kısım ve iç mekan Bmw'nin yeni tasarım anlayışına uygun hale getirilmiş,arkası ise stopları ters çevirince Audi A8 olmuş ama genel anlamda gayet güzel duruyor ve eski 7 serisine göre çıta daha yükseğe çıkmış,resimlerden bile belli gelinen nokta.Ancak üst sınıfta bu işi en iyi Mercedes yapıyor,yeni S serisi der susarım,önünde önümü ilikler,elini öperim![]()
Dikkat eden oldumu bilmiyorum ama arkası E32 bmw lerin modernize edilmiş retro hali olmuş o yanı çok sevindirici bmw tasarımda bir ara iyicene yoldan çıkmışdı.. Neydi o E65 in arkası felaket
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)