ben mantık olarak araçlara dünya para vermeyi sevmiyorum araç aldığımda önemli olan bence motoru o yüzden eski ama turbo swap vs. yapabileceğim araçları tercih ederim şuanki aracım 205 xr 3 kapı 1.4 motor lpg li birkere distribitörüne su kaçtı yolda kaldım onun haricinde saat gibi, bundan önce ef civic e binmiştim komple motor yaptırttım komple kaporta boya jant lastik felan ugraştım ama ankara istanbul arası çok kere yol yapmışımdır artı hergün şehir içi kullanırım oda gayet ii bi arabaydı yolda felan kaldığımı hatırlamam ef den önce saxo vts ye bindim çok keyifli bi araç ama öğrenci işi bi araba değil :) tavsiye etmem
bu tarz küçük sınıf araç alıcaksan tavsiyem gti serisi veya 1.600cc olanlarından değilde bunların daha ufak motorlu olanlarıdır neden dersen nekadar ii kullanılırsa kullanılsın gti serisi arabalar hor kullanılıyor ve çok fazla el değiştiriyor buda sana masraf olarak geri dönmekte. Listene bakarsak bence alınabilecek araçlar arasında kasa olarakda motor olarakda seni yormuyacak 106xs dir 1.6 sunroof artı lpg li alırsan yaşıyacağın ufak tefek sorunlar haricinde yolda kalmadan rahat rahat binersin