User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kayıp Rottweiller - İzmir

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kayıp Rottweiller - İzmir

Merhabalar,

Burada neler kayboldu neler bulundu. Böyle bir konu daha önce açıldımı açılmamalımı bilmiyorum. Hatırlamıyorum. 12.06.2015 tarihinde gezsin diye işyerimiz etrafındaki arazimize saldım. Öğleden sonra hala etraftaydı. Bekçi bağlar diye bıraktık. Tembih ettik. Bu gün oldu hala yok. Bazen tellerden dışarı çıkıp arazi etrafında tel örgülerin kenarında gezip geliyordu.
    Büyük ihtimalle çalındı.
    İsmi Juliet
    2.5 yaşında dişi
    kuyruk kesik değil
    Sırtında çipi var.
    Sütlü kahve tasması vardı.
    50 kilo civarı iri yarı bir dişi. Görenler genelde erkek zannediyor.

İletişim 0530 708 13 08

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Umarım hemen bulunur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nereden kayboldu ?

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirin neresinde kayboldu ? Bornovadayım ben
    DR. OWL

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada yaşıyorum ama bulsaydım bile size nasıl getirebilirdim ki 50 kg lık köpeği?

Geçmiş olsun bu arada umarım bulunur kimseye ve köpeğe zarar gelmeden.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görürseniz bana getirin diye bir talebi olmamış ki konu sahibinin Görürseniz bir mesaj atarsınız detayını,sahibi gelir ilgilenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen siz yerini tespit edin yeter.

Bornova evka3 ege lisesi civarlarinda görüldü bu arada hayvan. Bir arkadaşım görmüş elemanin yaninda yurumemek icin direniyormuş. Nerden buldun bunu diye sorunca kemalpasada fabrikadan getirdiler falan diye zirvalamis. Sonuç olarak arkadas ustune dusunce ben gelene kadar eleman kaybolmuş ortalıktan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Belkahve mevkiinde kayboldu. Kemalpaşa civari yani

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah bulunur bir an önce.Tam bilmediğimden soruyorum bu sırtında çipi var demişsiniz o çip sayesinde yer tespiti yapılamıyor mu veteriner bahsetmişti bir iki ay önce kaybolduğunda bulunsun diye çip takılıyor demişti.
    dasestar

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dasemert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah bulunur bir an önce.Tam bilmediğimden soruyorum bu sırtında çipi var demişsiniz o çip sayesinde yer tespiti yapılamıyor mu veteriner bahsetmişti bir iki ay önce kaybolduğunda bulunsun diye çip takılıyor demişti.
    gps tarzı bısey varsa mumkun ama veterınerde takılan çiplerde bulunma yok sadece okutup sahıbının kımlık bılgılerı adresı telıne fılan ulasılır

gecmıs olsun bu arada ıns tez zamanda bulunur

İlker G.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimde başımıza geldi 5 6 ay önce,felaket tellalığı gibi olmaz umarım ama,bizim bulduğumuzda köpek dövüştürenlerin eline düşmüş,dövüşlere hazırladıkları yaklaşık 8-10 köpeğin arasına atmışlardı kendi köpeklerine antrenman amacıyla,çamurlar kanlar içinde et parçaları kopmuş şekilde falan bulduk,uzun suren yogun bakım ve tedavi süreci sonunda su an saglıgı iyi durumda,bu amaçla en cok tercih ettikleri ırklar içinde rottweillerlar malesef bu şerefsizlerin.. Umarım böyle bir olay yasanmaz...
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gps tarzı bısey varsa mumkun ama veterınerde takılan çiplerde bulunma yok sadece okutup sahıbının kımlık bılgılerı adresı telıne fılan ulasılır

gecmıs olsun bu arada ıns tez zamanda bulunur
    Aynen bu şekilde. Veteriner'in karnesiz bir köpek geldiği için şüphelenip mikroçipi okutması ile benim adresimi telefonumu bulması mümkün. Bu sebepten tüm veterinerlere de söyledik. Şu anda aşağı yukarı nereye götürüldüğü belli. Dün arkadaşım sorgulayınca eleman topuklamış. Başka yere götürmezse bulabileceğimizi düşünüyorum. Evime çok yakın bir yer çünkü illaki denk gelirim.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım rot gibi bir köpeği çalmak bu kadar kolay mı?

gerçekten üzücü bir durum, umarım tez vakitte sağsalim köpeğinize kavuşursunuz...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım rot gibi bir köpeği çalmak bu kadar kolay mı?

gerçekten üzücü bir durum, umarım tez vakitte sağsalim köpeğinize kavuşursunuz...
    O kısmını bende hiç anlamadım.

Düzgün bir fotoğrafını daha koyayım dedim bu arada. Bornova Evka 3 civarı gören olursa lütfen haber versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Cat_t arkadaşım köpeğin bulunmuş. Niye buraya haber vermiyosun ? Konuyu merak eden bir sürü insan var burda.

İzmir'deki biçok hayvansever seferber olmuştu. Burdaki ilanını onlarla paylaşmıştık. (belki bilgin vardır. ) izini süren olmuştu bikaç hayvansever.

Onların demesine göre bi dükkan sahibi, hergün bu köpek adamın birinin elinde sürüklene sürüklene önünden geçiyomuş. Yani başına çok işler gelmiş yavrunun.

Özetle köpek kendi kendine gelmiş. Büyük ihtimalle kaçmış ama geldiğinde perişanmış. Arka ayağı kırılmış. Gelir gelmez @Can_t'nin önüne yığılmış kalmış.
    Sonrasında hemen ameliyata almışlar ayağına platin takılmış galiba. Bide diğer vet'lik işlemler işte. Neyse detayları Can_t paylaşır heralde.

Sonuç olarak bulunmasına sevindim. Büyük geçmiş olsun.

Birde bu aralar bu İzmir'e neler oluyor ? Nerde bi vahşet haberi var hep İzmir'den çıkıyor son zamanlarda. Ne olduda İzmir'de böyle kayış koptu ? İzmir'li arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.
    Saygılar,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, o kadar çok yerde paylaştık ki hala bulunduğunu yazmadığım yerler olabilir. Kusura bakmayın.

Dün sabah itibari ile kendisi geldi. Geldiğinde sağ arka ayağı kırıktı büyük ihtimal bize gelirken araba çarpmış. Hergün görüldüğü söylenen yerden 10km kadar mesafeden gelmiş artık ne kadar kısmı ayağı kırık olarak bilemiyorum. Gelmeden 2 gün evvel Ege üni kampüs kapısı önünde görülmüş. Kampüste farklı zamanda 3 kere aradık taradık bulamadık görüldüğü yerlerde kaldırım taşlarını ezberledik ama o kendi geldi.

Ege üni önünde görüldükten sonra haber alamadık ama öncesinde çok kişi aradı ve ilgilendi Allah ebeden razı olsun.
    İlk başta bir arkadaşım, bir site güvenlik görevlisi 2 kere görmüş, birde taksici haber verdi. Telefonla arayan bir kaç kişi oldu ama buca ve bornova büyükparkta gördüklerini söylediler. Bucaya ihtimal vermedim. Ama en son ege ünide olduğu söylendi tabii.

Gelelim bulunmasına;
    Arazimize bitişik mermercinin bahçesine gelmiş, Adamlar ıslıkla bağıra çağıra telaşla haber verdi. Koştum baktım hala ayaktaydı. Yanına gelince artık kurtuldum der gibi yere yattı. 2 gün oldu bir kısmı ameliyattan dolayı, hiç kalkmadı. Kalkmamalı zaten. içi kötü olacaklar burdan sonra okumasın! Sağ arka bacak kırıktı kemik deriden dışarı çıkmıştı ve ilik gözükür şekide sallanıyordu. Enfeksiyon kapmış durumda. Araba çarpmış olmalı. Çarpıp kaçan adamda artık nasıl bir cani ise!! Neyse... Platin takıldı bacak yerine getirildi. 2 hafta hiç kalkmasın diye uğraşıcaz platini eğerse ayağı kesilecek. Kalkmasın diye gece gündüz başında nöbet tutuyoruz. iş yerine götürmedim hiç evimde bakıyorum şu anda.
    10 kilo kadar vermiş. Veterinerine göre kaçmak için bir an gözetmiştir diyor. (Görenlerin çekiştirerek götürüldüğünü ayak direttiğini söylemesinden çıkardı bu sonucu) mamada kabul etmemiş olabilir denildi bu yüzden bir başkası tarafından. zayıflamayı buna bağlıyoruz. 7 gün sürdü geri gelmesi. Şimdi iyileşmesini bekliyoruz.

Fotoları paylaşırım bir ara teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içim ezildi okurken... şerefsiz onun bunun çocukları...
    düzgün insan kalmadı herkes sayko psiko anasını satıyım. umarım kısa zamanda toparlar bacağını da kurtarır. şerefsiz köpekler ya iftar vakti soğuyamadım bi türlü.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun. neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içim ezildi okurken... şerefsiz onun bunun çocukları...
    düzgün insan kalmadı herkes sayko psiko anasını satıyım. umarım kısa zamanda toparlar bacağını da kurtarır. şerefsiz köpekler ya iftar vakti soğuyamadım bi türlü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)